Miskokuluoglununannesi Prens_annesi21 ben veriyorum valla cokya ıyı oluyo uykuya gecste fln :) agzı bos kesinlikle uyumaz😁
Tortilla_ Prens_annesi21 Verdim ama tutmadı doğru düzgün beni de 6 ay emdi sadece. Sürekli meme de uyuyan veya meme düşkünü bebekler için kurtarıcı da alıştı mı bırakması zor. Eltimin oğlu 3 yaşına girecek 7-8 tane Emziği var eskidikce yenisini emiyor
Prens_annesi21 Miskokuluoglununannesi bizde 2 aylık olduk bugün aldım verdim tutmadı ikinci defa verdi tuttu ama çok kararsızım hala daha yolun başında iken döneyim mi bilmiyorum
mommohter Miskokuluoglununannesi uykuya geçince ağzından alıyor musunuz sadece uyurken mi veriyorsunuz gün içinde de devam ediyor mu
Prens_annesi21 Tortilla_ işte bende bugün aldım ama kararsızım verdim ilk başta tutmadı ondan sonra tuttu çok kararsız kaldım
Miskokuluoglununannesi Prens_annesi21 valla allahın ıznıyle hıc bısey olmaz bz 3 aylık olduk dönmeyi dusnmuyorum cokda ıyı oluyor alıstı da. Bırakamaz dıye korkuyorsan elinde sonunda bırakacak ne zamana kadar eme ekler kı 😁dye dusunuyorum.
Prens_annesi21 Duygusuz Bn süt emdikten sonra verdim ucuz aldım süt vermeden önce verdim emmedi süt verdim göğsümü ağzından çıkarttım gibi verdim tuttu
Prens_annesi21 Pinar_kb rahatlık için 😅 Yane o plastik diyorum emeceğine bni emsin dışarı için düşünüyorum
MerveToprakk Prens_annesi21 uyuturken veriyorum birde huysuzluga başladıysa dışarıda falan o zaman veriyorum oyalanıyor 😁
Duygusuz Prens_annesi21 wee nin damaklı sı var onu tutmadı birde damaksız alayım diyorum onu da almazsa artık denemeyecegim. O yöntemi denedim maelsef almadı yine
Miskokuluoglununannesi Prens_annesi21 valla smdı ye kadar emenlerın dısıne bısey olmamıs allahın ıznıyle :)
Miskokuluoglununannesi mommohter gun ıcınde mız mızlanırsa veriyorum uyurken ben almıyorum o uykuya dalınca atıyor zaten
Prens_annesi21 mommohter ilk defa verdim uyuduğu zaman ağzından çıkardım ağladı ben sadece dışarı çıkacağım zaman vermeyi düşünüyorum
masal28 Prens_annesi21 ben veriyorum, uyurken alıyor bazen, bazende gün içinde canı isterse, o haline ölüyorum bende çok hoşuma gidiyo♥️
Prens_annesi21 Pinar_kb ben ucuz olandan aldım daha doğrusu bu set halinde biberon ile satandan aldım