300121 Sevgili anneler bebeğim 2 ay 5 günlük bugun fark ettim ki kafasının on kısmında bır çukurluk var. Bıngıldak mı yoksa baska birsey mı tecrübeli annelere ihtiyacım var.
Sennur2218 300121 merhaba, bıngıldak doğumdan itibaren olan bir şey olduğu için şimdiye kadar farketmemiş olamazsınız. Yani bıngıldak vardı da bu başka bir çukur mu anlayamadım. Yeni farkettiğiniz bir şeyse bıngıldak değildir.
300121 Sennur2218 bılgıldak nasıl birşey olduğunu biliyorum ama şiş olduktan sonra çukurlaşıyormu onu bilmiyorum. Çukur olduğunu yenı fark ettim. Bebeğim de doğustan çok fazla saç olduğundan ellemeden gozle birşey anlaşılmıyor dokunarak anca anlayabiliyorsun.
Sennur2218 300121 yani bıngıldağı kapandı sanmışsanız bunu da yeni bir çukur oldu sanıyor olabilirsiniz bu da bıngıldaktır korkmayın. Zaman zaman şişip yeniden iniyor bıngıldak. Tam kapanma 1 yaşına kadar olmayabilir. Korkmayın. 😊
300121 Sennur2218 tamam teşekkür ederim tekrardan şişip şişmediğini kontrol edeyim. Umarım dediğiniz gibidir.
Sulem Bende bilmiyordum bisey oldu diye 2 3 gun agladiydim sonra ogrendiydim hala gulerim bıngıldakmis odaa🤣🤣
300121 Sulem hadı ya ben gene de bu hafta doktor kontrolu ne gıttıgımde gosterıcem ıcım Baska turlu rahatlamaz çunku.