TinkyWinky 8.5 aylığız 36 haftalık doğdu , halen desteksiz oturamıyor 10 saniye ancak duruyor sonra devriliyor.Gelişiminde mi sıkıntı var diye endişeleniyorum.
eminemre99 TinkyWinky canım biZsde sekiz ayligiz desteksiz oturamiyoruz bakalım.insallaj ilerleyen zamanlarda
TinkyWinky Elifffinnnn111 evet bende öyle biliyorum acaba bir ay erken doğdu ona göre mi gelişimini takip etmem gerek bilemedim 😕
Yigitmoms TinkyWinky sormam da bi sakımca yoksa acaba kaç kg bebeğiniz benim oğlum tospikte kiloyla alakalı mı değil mi anlamak için soruyorum
TinkyWinky Yigitmoms 10 kg 100 gram .evet biraz tospiğiz ondan mı kaynaklı bilmiyorum dönüyor ama emeklemiyor henüz
Mora TinkyWinky Çok normal emekle dönme fonksiyonları normalse oturacaktırda. 9 aylıktı bi gün oturdu aniden bizimkide
Elifffinnnn111 TinkyWinky 36 hafta cok erken değil asllinda benimkide 37 haftada doğdu ama.gelisimj normaldi yanj 40 haftalık gibiydi
Masalikoo Aynen benim kızda öyleydi 9 ay 3-7 günlükken bi başladı mis gibi oturuyor 😋kafanıza takmayın hiç
Dilcem28 Takipli olduğumuz mukemmel bir fizik hocamız var bebeklerde desteksiz oturmayı 8 yada 9 ayda bekleriz demişti. Caninizi sıkmayın
Ccansuu TinkyWinky tam olarak 9. Ayda oturmaya başlıyorlar bol bol yüz üstü aktivite yaptırın sırt kasları güçlensin 🌱