Masalll1 Kızlar şuan bi urun beğendim ama mesela normalde 200 civarı olan urun 140 lira indirmden dolayı. Ama emin olamadim çok ucuz diye. Trendyol güvenilir bir sitemi almalimiym yoksa keklenebilir miyiz? Ürün de ince yeni çıkan halılar var ya o
Yarim_Kilo_Kiyma Masalll1 Ben almıştım çok güzel geldi. Hatta bugün yeni indirim başladı tekrar o dediğiniz halıdan alıcam oğlumun odasına yedek 140 TL den 104 TL düşmüş bugün sipariş vericem inşallah.
zeyzey77 Masalll1 Ben çok şey aldım trendyoldan ..satıcı puanına bak mutlaka . Ben şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım ve her aldığım sağlam geldi
Masalll1 Yarim_Kilo_Kiyma birde 200×295 olan 140 ama 200×300 olan 270 lira oluyor diyo anlamadm niye o kadar fiyat farkı var Buglemefsamom
RainOverMe Masalll1 halı yıkamacılar 6 m2 olarak hesaplıyor kucuk kusuratları yuvarlıyorlar yaklasık 6 m2
annesinin_kizi Masalll1 valla biz her şeyi ordan alıyoruz hepsi de güzel geldi kırık felan hiç olmadı ama hali hiç almadım onu bilmiyorum
Elifffinnnn111 Masalll1 ben trendyoldan 2 kitap almistim 36 tlydi ikisi. Daha sonra aynı kitapları bi fenomenin linkinde gördüm guya 56 liradan 48 e düşmüş benim 36 ya aldığım şey. İndirimmli guya resmen dolandiricilik😁 artik güvenilir mi degilmi sen karar ver 😁😁😆
GoGirl Elifffinnnn111 fiyat belirleme degistirme islemini trendyol yapmiyor ama gun icinde bile fiyat inip cikabiliyor cunku satici degisebiliyor fiyat degisiyor favoriye alip takip etmek onemli.
ikiprensannesii2 Biz her şeyi oradan alıyoruz. Hem çoğu şey daha hesaplı hemde iade edilebiliyor üstelik iade de ücret ödemiyorsunuz🤩
GoGirl Masalll1 yorumlara bakin ozellikle ama zaten begenmezseniz iade sansiniz var neden keklenesiniz
nesliysldl Masalll1 9 puan üzeri satıcıları seçin ve ürün değerlendirmesi 4 yıldız ve üzerini seçin ona göre alışveriş yapın.Ben donuma kadar online alışveriş yaparım şu zamana kadar hiç ofsayt görmedim.
GoGirl Masalll1 yine satici degisiyor olabilir farkli olcu farkli saticida olabilir Cok fazla alisveris yapiyorum trendyoldan yorumlara bakmak onemli satici puani onemli bir de begenmezsen iade edersin hic sknti yasamadim
nesliysldl Masalll1 filtrelerden o belirttiklerimi seçeceksiniz.zaten cıkan sonuçlar hep 9 puan ve üzeri satıcılar olmuş olacak