Aren Merhaba kızlar bir sorum daha olacak 29 Aralık da doğum yaptım. Regl oldum 2 gün önce normal mi olmaman lazım diyor herkes anlamadım bende size güveniyorum ..
Gamze22 Aren ben de 13 Aralık’ta Doğum haptım ben de zamanında oluyorum ama çok afedersiniz çamur gibi birşey geliyor sadece kırmızı kan gelmiyor normal mi Benin’de bilemedim ve çok az geliyor yani akşama kadar hiç değiştirmesem tek günlük ped yetecek sanki
Nekwa Aren ne alakasi var ya kimi aydan aya olur aynen devam kimi de aha benim 7.5 aylik oldu olmadim. Bir sorun yok canım olursun niye olmayasin😉
Nurci Semalp aynı tarihte Doğum yapmışız regl olacakmışım gibi karın ağrısı yüzümde sivilceler var ama gelem giden birşey yok
Nekwa Gamze22 doğumdan sonra olabilir böyle değişiklikler. Benim de ilk hamilelikten sonra 1 sene boyunca ilk 3 gun asiri kanamam oldu.
NeclaDefne Aren kim neye göre olmaman lazım diyor anlamadım. Yanlış yönlendirme de moda oldu sanırım. Vücudun toparlanıyor diye şükür etmelisin bence. Düzensizlik olabilir olmayabilir. Adet hemen görebilirsin göremeyebilirsin. Bunların hepsi kişiye özel vücuduyla alakalidir.
Oykuemir Bende hemen adet gordum dr kont gttm devlet hast kist var dedi ozel hast gttm kist felan yok dedi ilk adetl biraz uzun surdu kisomdada 4. Ayda adet gormeye baslamstm
Emir29 Aren herkesin farklı olur canım ben 40 im çıktıktan 2 hafta sonra oldum ve her ay oluyorum emziriyorum da sütle falan alakası yok yani