Alparslandmla Sineemmm doğduktan 1 hafta sonra 300 gram aldı 1 haftada sonra ki 1 haftada 100 gram almış ya
1mom04 Alparslandmla sürün varsa eğer tam ememiyordur o zaman. Ben de emzirdiğini sanıyordum benim de bebeğim satılıktı meğer dilini damağına yapıştırırmış meme ucum dilinin altında kalırmış boş çekermiş hatta bir gün akşama kadar ememedi bende ertesi gün biberona başladım
Rumeysa34 Balım asla değil aksine kilo alımına faydalı diye düşünüyorum çünkü sarılık bebek daha sık beslenmeli normal beslenme düzeyine göre o yüzden sık sık besle sen kilo alımını falan etkilemez Rabbim şifa versin tez vakitte iyileşsin minik 🤲🏻🎈
Alparslandmla Rumeysa34 canım emdi mi yarim saat emiyor acaba sütüm mu yaramıyor nasıl anlarım sütümün yaradığını
Rumeysa34 Alparslandmla (kaç aylık bebek) yeni doğan bebekler asla doyduklarını bilmiyorlar benim oğlum 1 haftalıkken 1 saat kaldığını hatırlıyorum 1. Ay sonunda kilo kontrolünde belli olur bir de sorma bu soruyu kendine yarıyor yaramıyor anne sütünün bir damlası bile nasıl faydalı 🥰 sen olumlu düşün iyi olsun
Yusufali06 Alparslandmla benimkide çok emiyor en az yarım saat ama gün gün zayıfladı sarılığı da yükseldi. Mamaya başladık şmdi kilo aldı biraz sarılığı da düştü. Demekki sütüm yaramıyor. Az da değil atletim sürekli Islak akıyor çeşme gibi ama faydası yok 🤷♀️
Eymenini13 Yusufali06 benim 1 ay oldu gecmedi sariligi yok altin Tak yok suya altin at yok sunu icir yok bunu icir benim beynim alak bulak oldu emzirmeye gelince surekli emziryorum 1 bucuk 2 saatde bir ama gecmedi
Meleka Az kilo almış bir haftada Bir günde 30 Gr alması lazım anne sütü yetersiz ise mama ile takviye yapın
Hafsaninannesi_ Eymenini13 az önce başka bir postta gece aç olsa uyanır deyip bebegi gece düzenli beslemediginizden bahsedip burda sarilim geçmedi demeniz ne tuhaf! Benim bebeğim de sarilikti ve ben gece gündüz demeden her 1 saatte hatta ilk 2 3 haftasında yarım saatte bir emzirdim ve çok şükür 1 bucuk ay sonra komple bitti sarılık.Sariliga iyi gelen tek şey anne sütüdür.Post sahibi siz de bol bol su için sütünüzün faydası artsın.
Yusufali06 Eymenini13 mama veriyor musunuz? Bizimde sarılık geçmeyip sürekli yükselince mecbur mamaya başladık. Mamaya başladık 2 gün snraki kontrolde sarılığı düşmüştü