Cemremir00 Kızlar 11 ay 7 günlük oğlum bugün bir kaç gündür ayakta duruyordu bugünde ben ilgilendim biraz nesne aldım elime dengeli bi şekilde 8 adım falan attı ama kendi kalkıp ne zaman yürür acaba
Aysnndoruk Cemremir00 bisey sormak istedim yurutec kullandiniz mi ben kullaniyorumda yurumeyi geciktirdigi soyleniyor masallah sizin oglan baya ilerlemis benim oglum 9 aylik sizin aylariniza geldimizde yururmu acaba
Mom079 Cemremir00 sıralıyor muydu canım. Benimki de 11 aylık bi aydır sıralıyor yakın zamanda yürür ins
Eylul2elif Cemremir00 Benimki bir yaşında hala yürümüyor desteksiz ayakta da duramiyor 10. Ayından beridir sıralıyor kalkıp deli gibi tutunup yürüyor çok hızlı emekliyor ama yürüme ayakta durma yok
Limonlusu Cemremir00 eşinle karşılıklı gel gel diye çağırın heveslenecektir 😊elinden tutun evin içinde yürütün 😊
Cemremir00 Aysnndoruk yürüteç kullanma güzelim bende kullandım çok pişmanım 5 aylıktan 8 aya kadar kullandım çocum parmak uçlarına bastı hep yeni yeni düzeltti düne kadar sıralıyoru bugün biraz araştrdım elinize dikkat çekicek birşey alın yürütün diye öyle adım attı yürür canım daha 9 aylıkmış 🥰 dert etme
Cemremir00 Eylul2elif olur canım benimkindede yoktu ben destekledim birazda çocuk durduk yerde adım atmadı elime bişi aldım geldi bana doğru öyle denesenz bide.