aliismom Yeniden basladi izleyen varmi? Ben kaç kere baştan sona bitirdim bilmiyorum yani. eşim sıkılmadinmi artik diyor😄😄😄
Gencanne_19 aliismom ben aşkı memnu değilde yaprak dökümünü baştan sona bı 5-6 kere izlemisimdir. Eşim diyo Allah kurtarsın 😂😂😂😂
Eylulunannesiiii aliismom yaprak dökümü aşkı memnu ikisinide kaçıncı kez izliyorum bilmiyorum ama hep aynı heycanla izliyorum 😅
3MelekAnnesi3 aliismom ilk kez izlicektim ama oglumun uyku saati olunca yarıda bıraktım yine izleyemedim bastan sona izlemek isterim ama ilk kez
Gencanne_19 Eylulunannesiiii aajkshd ben de öyle. Sanki ilk defa izliyo gibi. Ne olacak diye merak ediyorum. Bilmemezlige vuruyorum😂😂😂
Mgorgun61 Yalnız değilmişim çok mutluyum 😀 ben bide fatmagülün suçu ne dizisinide aynı şekilde izliyorum 😀 kanalları geçerken insanı hipnoz ediyor bu diziler 😄
Cheddar Wolverine sapık gibi 28665kere izlemekten çok rahatsızım ama çok keyif alıyorum. Dizinin atmosferi çok hoşuma gidiyo replikler, kıyafetler falan 😅😂 inşallah saatini değiştirirler ya 😐
aliismom Wolverine aslinda konu dan öte oyuncularin kalitesi tamda role yerlesmesi insanı etkiliyor demi.. tavırlari guzellikleri giyimleri herşey harika
Wolverine Cheddar ya bende öyleyim hamileyken de izlemiştim yani geçen yaz flfkfkkf offf bir de ezberimde onlar konuşurken bende konuşuyorum 😬😬 Yeniden mi başlamış haberim yok izliyim😅😅
Dn123 aliismom ayni saatte gatmagulun sucu ne var teve 2 de onu izliyorum ben ama aşkı memnuya da bakarım yarın unutmusum