Kelebegimmmm Arkadaslar annelerrr ilk öpücüğümü az önce aldm bebeğimden. 14 aylık. Sizler kaçıncı ayda öpüldnz?💕😘🥰
Browni_61 Kelebegimmmm 3 aylik şuan op diyrm yanagimi yakalstryrm islatp birkiyo agziyla😂😂okadr bekleyemem
Vera1810 Kelebegimmmm 17.5 aylık kızım hergun defarlarca öpüyor sevgi topağı gıbı hıs ediyorum m. Yasından beri öpüyordur o sırlarda dudak kondururdu şimdi şıp diye ses çıkartıyor ❤️😍😘 dışarda maskeyi indirir bazen burnumuzdan öper 😂 geri kaldırır
Nik_mik_yok Kelebegimmmm yaşına girmek üzere . Öpücük atıyor ama bizi öpmüyor 🥺 bikac gündür sarılıp annem diyor ama 🤩
Mom987 Kelebegimmmm 2 yaşında öptürür sarılır ama öpmez hayır der🥺 o kendisini çürütür beni az öper öpmeyi sevmiyo😂
Tosbikannesi22 Kelebegimmmm yaaa oglum 10 aylık hıc gostermedım sureklli operım bugun farkettim geliyor dudagını degdırıyor opuyr allahım nasıl guzel duygu Rabbım omur versin tum evlatlara
Emine35 Kelebegimmmm 11 aylık şuan ama erken öğrendi bizimki 10 aylıktan beri öp deyince ağzını yanağımıza koyuyor 🥰