UmayDuruMom Bu mamayı kullanan varmı hangisini kullanıyorsunuz kızım 5 ay 21 günlük hipp kullanıyorduk günde 2 kere felan veriyordum bebelac a geçmeyi düşünüyorum hangisini alıyorsunuz kaç saatte ne kadar veriliyor emziriyorum bu arada ama çok az emiyor
Sinemisssss UmayDuruMom ben de hıpp kullanıyorum ama kızım gayet iyi yediği halde az kilo alıyor siz neden vazgeçtiniz
Esila15 UmayDuruMom hipp kullanıyorduk ama bebelac golda geçtik . Bi yerde okumuştum . Hipp doyurmuyor kolay acıktırıyor diye
Fatsuzun UmayDuruMom Benim kızımda 2 aylık günde bir kaç kez mama ile destekliyorum.Hipp kullanıyordum Bebelac golda geçtim hiçbir sorun yaşamadım memnunum artık bebelac ile devam etmeyi düşünüyorum.ikisi eşdeğer mama ve bebelac gold daha uygun hippe göre
Banu_alper UmayDuruMom hipp anne sutu gibi icinde hem probiyotik hem prebiyotik oldugundan cabuk sindiriliyor o yuzden cabuk acikiyor bende dogdugundan beri kullaniyorum doymuyorsa olcusunu arttirin ya da bir ogun daha ekleyin bebelacta ve cogunda seker ve nisasta falan bulunuyor onlara bir tik daha iyi mama hipp yine de siz bilirsiniz tabiki
durucinar UmayDuruMom 3400dogdu 4900ilk ay 5800buda birbucuk aylıkken ki kilomuzdu şimdi 2ayık olduk 6200 olduk. 1haftadr sma ya başladık bakalım 3.ayda kilomuz ne olacak
S_x_w UmayDuruMom bebelac gold kullanmıştım kaka sorunu yaşadı bebeğim.. Bebelac turuncu paket aldım çok güzel kaka yaptı ancak kilo almadı🙄 similac kullanıyorum kakayı feci korkutuyor ama gecen ay güzel kilo aldırmıştı bakalım bu ay işe yarayacak mı
Dilaraciftci1 UmayDuruMom ben kullandım Bebelac gold kullandım çok iyi bir mama ne kabız yaptı ne gaz ayrıcı kilo da aldırdı memnun kaldım emdikten sonra 60 ml yapıp verin az etmiyorsa eğer. Hepsini bitirirse 90 deneyin bazı bebekler çok iştahlı olur deneyerek öğrenebilirsiniz ama Bebelac öneririm gerçi 900ml 110 tl alıyordum Aptamil 900ml 120 tl alıyorum pek fark yok arada
prensesannesi2 Aptamil kullanıyordum bende doğduğundan beri ama son zamanlarda cok kusmaya başlayınca bebelac golda geçtik suan kusması kesildi güzel kiloda aldı