Asilinannesiiiii Kızlar bu durumu yaşayan ve evde dogal yöntemlerle geçiren var mı? Yeni hissetmeye başladım ve geç oldu kadın doğa gitmek için. Ama baya yanma hissi var bu durumda ne yapabilriim?
buselidunya Asilinannesiiiii Büyük ihtimal idrar yolu enfeksiyonu. Benimde öyleydi ilaç kullanmıştım 🤔
CesurBey Asilinannesiiiii parol içiyorum öyle bir durum olduğunda bir de bol su için bugün bu sorundan dolayı gidip idrar testi verdim lanet bir şey o his 😐
esra89 Asilinannesiiiii bende oluyordu arada hamileyken doktorum sirkeli su ile yıkayın demişti ilk biraz yakıyorda sonra hafifletiyor ama bir deneyin isterseniz
Asilinannesiiiii Minico dün bişey yoktu şu an baya yanma hissediyorum. Evde yapabilecek bir şey var mı acaba bu duruma
Minico Asilinannesiiiii enfeksiyona benziyor bol su içilmeli birde antibiyotik veriyorlar ama doktor daha iyi bilir tabii. Çok geçmiş olsun
Asilinannesiiiii Minico teşekkürler. Doktora da gitme imkanım.yok şimdi. Yoğurt sur sirke sur diyen okudum ama bilemiyorum ne kadar etkili
CesurBey Asilinannesiiiii Evet ya enfeksiyondan ya da böbreklerimde kum var kum döküyorum ondan bilemedim