Ygmrkaya4907 Yardım edin kızlar dudağımda bugün 6 gündür ucuk çıkmış ve ben bebege bulaşacak diye kendimi yedim öpmüyorum hatta emzirirken bile yüzümü çeviriyorum KESK’e onla kalsa elleri yıkamaktan perisan oldum ve banyo yapmıyorum namaz ıcın abdest alamıyorum olur da dudağımdan su damlarda kazağıma yada koluma değer ordan virüs bebege bulasir diye yoruldum 😔😔
ftyozyuccer Ygmrkaya4907 sarımsak sürün uçuğunuza biraz acıyacak ama çok iyi geçiriyor krem kullanamıyoruz çünkü
Ygmrkaya4907 ftyozyuccer vectavir kullandım o da pek ise yaramadı sirkeli su ile siliyorum kabuk bağlamış suan bebegım 67 günlük
Ygmrkaya4907 ftyozyuccer nette çok kötü seyler yazıyo bulaşırsa bebege bu beni çok telaşlandırıyor ..hem bulaşsa bıle belirtisi bebeklerde hemen görülür mü 😔😔😔
Ygmrkaya4907 Zumrahilal canim sende benim yine takıntı yaptın mi İnan duş almıyorum virüs vücuduma geçerde bebege bulasir diye
Zumrahilal Ygmrkaya4907 yani opmemeye çalıştım o kadar da takıntı yapma ya rabbim.bebisini korusun inş sana da acil şifa versin