Cheddar MinnakAsel öksürük varsa ciğerlere inmeden müdahale etmeniz lazım. burun akıntısı vs serumla sık sık nemlendirmek ve buhar banyosu iyi gelir sinüsleri boşalır
Unknown MinnakAsel Geçmiş olsun üstte kalsın, pek tecrübeli değilim ama burnunu açmayı ihmal etmeyin birde ıhlamur falan verebilirsiniz. 🐣
Buglemmmm MinnakAsel kızmda yeni atlattı nane limon biraz seker atp icirdim ve portakal suyu icirdim 14 aylk
MinnakAsel Cheddar Teşekkür ederim açıyorum sık sık inşallah bir an önce geçer Hastaneye gitmeye gerek kalmaz
MinnakAsel Cheddar Teşekkür ederim açıyorum sık sık inşallah bir an önce geçer Hastaneye gitmeye gerek kalmaz
Buglemmmm MinnakAsel rica ederm birde burun aspiratöru almıştım burnunda afedersiniz sümük biriktikce sabah akşam cekiyodum rahat nefes aliyodu saglk ocagida peditus adında bi ilaç vermişti 1 haftada geçmişti
MinnakAsel Buglemmmm Anladım gelmiş geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasın ayy ilk defa hastalandı elim ayağıma dolandı
MinnakAsel Buglemmmm amin kuzum amin iki gün önce çok sert bı şekilde kafasını vurdu çok korktuk hastanede geçirdik geceyi ondan sonra bu hastalanması çokta gözüme gelmiyor gerçekten beterin beteri var