Gamzeblg Kızlar bebegım daha 1bucuk aylık pllips avent bıberon kullanıyorm bıberon mu cok akıtıyor bızımki cok hızlı cekıyor anlayamadım bazen nefes almadan ıcıyor daha az gelen bıberon varmı ?
YelizDmr Gamzeblg bende philips avent biberon kullanıyorum çok akıtmıyor çeneleri kuvvetlenmeye başladığı için hızlı çekiyor olabilir
Hyry9004 Gamzeblg benim kızım da aynısını yapıyordu ben ağzına biraz daha itekledim alışana kadar şimdi hiç akıtmıyor.
Ezgialp Gamzeblg ben lansinoh kullanıyorum, üç farklı memesi var. Bebek küçük olduğu için bir numara kullanıyoruz siz de bi onu kontrol edin anne memesinden çeker gibi olmalı
Organikumos Gamzeblg lansinoh s başlıklı bu konuda çok iyi ben avent denemedim ama arkadaşım kullanıyor bebeklerimiz neredeyse aynı aydalar biraz hızlı gidiyor mama onda
Alayay Derenbahar 2aylıkken iki üç sefer aventle sütümü sağarak verdim. Meme reddi yapıyor . Sizde de mi oldu. Şuan lansinoh kullanıyorum
YelizDmr Derenbahar evet yaşadım 4 buçuk aylık kızım hala uyanıkken emziremiyorum uyutup uykuda emziriyorum biberon vermemeye çalış dedi doktorum. Ben doğumda kovid geçirdiğim için 10 gün emziremedim mecbur biberonla mama verdik sonra da alıştı biberona.
Deletedmom5284 Gamzeblg aventin biberonlarında bu sorun oluyor arkadaşımda da görmüştüm lansinoh öneririm