bsr1453 Browni_61 canım paribuda hesabıma nası para atarım vazgeçtim ben bu işten bakiyeniz yetersiz diyo ama bakiyem war
Browni_61 bsr1453 papara hesabi acip paridbudaki parani paparaya at paparadan hesabina geçir sistem togunlugundn dolauida gondermeyebilr
bsr1453 ilkgozagrimmmm canım paribuda bakiyen yetersiz diyo banka hesabıma parayı geçiremiyorum bakiyem var ama
ilkgozagrimmmm bsr1453 Satışımı yapamıyorsun . Yoksa satış yaptında parayı mı çekeceksin canım. Eğer satışsa holoda en az 1000 hot istiyor satmak için . Ama sattıysan paranı çekmek için diyorsa onu bilemiyorum belki 1,2 tl az yazsan eft gibi para mı kesiyor acaba
Browni_61 Nedim kirmizi cizgiler yesil oluyo bide yüzdesi yaziyo miktri falan suan holoyla bittorent -15 .14 arasi yukseliyo yavştn bugn -7lere kadr inmisti
Nedim Browni_61 almam gerektiğini düşündüğünüz bir an telefon elinizedenk gelirse bilgi verie msnzi pki
bluekoala Browni_61 canım anlamadım bi yazmışın artıştayken alırsan zarar edersin bi yazmışın artışa geçmeye başlayınca al😊sımdı almayım artışa geçincemi alayım?
Browni_61 bluekoala cok yükselişte olunca alinmiyo pahali alms olursn.Ama mesela düşük ama yavastan yuksel.ye basliyo 10lem 15 oldu dielm misal o arada alirsn 20 25 artr misl snin orada artr sen kalkipta 50den alirsn pek karin olmaz onu demk istedim.Nasil ki kuyumcudn altini yüksekken satiyirz düşünce bozuyorz ole düşün. Yükselmeye basltnca derkn düşükkn al yukselişe sat demk istedm yanls yazms olablr pardn
Browni_61 bsr1453 1.2 tl kesiyo hesap 5 tl fazla para ekle ondn olabilir.mesela 100 tl uatrdgi 2 tl kesiyo ozmnda 98 tl oluyo bakiye yetersz diyip islem yapmiyo