Browni_61 Merve1650 Esim 100 tlyi 3 haftada 2500 yaptı aksm bnada alicak eger olrsa bnde atilcm bu arakr burdada bi bitcoin cilginligi vr cok post gordm😂
Milamoms Merve1650 ya bende istiyorum aşağı yukarı 10 bin liramiz var yatırılır mi sizde şuan işten anlayanlar bı yardım etsin parayada ihtiyacmz var
Anne80 Canevlatlarim54 tiktokta canlı yayınını takip ettiğim biri var onun analızlerını yazıyorum gayet iyi gidiyo 2 gündür sanırım onun analizlerine göre alacam bende
Browni_61 Canevlatlarim54 Evet istedfnde hesabina yatrp tamamini alabilirsin.Esim gecen gun 400 tl cekip aldı lazm olmuştu alip kulndi
Elactus Ne aldınız ben şimdi BTT DENT MRT aldım mrt uzun vade için yokmuş gibi takılıyorum ama btt ve dent düşüyor sürekli bakıyorum kafayı yicem😩
Anne80 Milamoms şu an analiz yapıyor notlarımı alıyorum ama ben aldm sense al dersem bide düşerse olmaz canım ama yıldız işareti koydugum paralar var stop koyularak alınabilir
GoktugHalis En iyi ve güvenilir borsa binance, buradan kayıt olabilirsiniz. https://accounts.binance.com/tr/register?ref=11262218 Ben 4 yıldır bu işle ilgileniyorum suan dot, sol ve trx var. Ayrıca çok kısa sürede 25 kat artmış holo ya bu seviyeden girmek çok büyük risk.