EmnEymn Hanımlar bebeğim 8 buçuk aylık hiç kefir vermedim. Bağırsaklara iyi geldiğini söyleyenler var. Aranızda bebeğine kefir veren oldu mu verdiyse faydası yada zararı oldu mu paylaşırsanız benimle sevinirim.
Vanilya EmnEymn Verdim faydası oldu. 7. Ayda verdim tam geçmiş de olabilir.ilk sevmedi muz koydum azıcık yedi
BademsMam EmnEymn ben verdim 7 aylıkken öğürdü yemedi sevmedi. 8 aylıkken tekrar verdim yine sevmedi. Acı olduğu için galiba
kahvekokusuu EmnEymn benim de 8bucuk aylik cay bardagi kadar dun verdim hepsini icmedi pek de sevmedi ama kesinlikle faydasi oldu hep gabizlik sorunu olurdu bugün kakasini iki kez yapti
EyseminOglu EmnEymn ben verdim hala da veriyorum 17 aylık kesinlikle bağırsaklar için bi nimet😬ama her kefiri içmiyo oğlum ekerin kefirini atatürk orman çiftliğinin kefirini bir de pınarı sevdi onun dışındakileri içmedi ama ekeri ben de seviyorum☺️
Ozgurbebek EmnEymn hem bagirsak gelisimi sindirim sistemini rahatlatici hemde bagisiklik guclendirici ozelligi var. Kendim sürekli yaparim. Evimizde surekli tuketilir. Oglumada 7. Aydan beri veriyorum her gun 1 bardak içer suan 20 aylik😊
EyseminOglu EmnEymn ben ilk aylarda içine hurma ezip koyuyordum tatlandırsın diye şimdi artık sadece veriyorum arada sade verin deneyin yavaş yavaş alışır ya da kefirin yanında yiyecek biöşeyler verin eline
Deletedmom5284 EmnEymn 7. ayda sulandırarak vermeye başladım 1 aydır her gün içiriyorum mutlaka 60cc 30u su olacak şekilde