Tugcesilam Kızlar şşmdi kızımın altını actım kak yapmış ama mukuslu yani böle sümüksü bişey neden olmuş olabilir bilgisi olan lütfen paylaşsın kızım 4 ay 13 günlük
Lisa3349 Sultiii Bzde ek gidaya basladik bal kabagi verdi 3 kere vermistim mukus yoktu son verdigimde mukus vardi alerji olsa ilk yediginde de olmazmiydi bilgin varmi canm bu konuda
Sultiii Tugcesilam biraz daha takip edin bence kakada kan popoda pişik vücutta kızarıklık olursa mutlaka hekime gösterin alerjikse bile mama vs değişimi yaparsınız
Sultiii Lisa3349 sadece mukus alerji olmuyor canım bir daha verince tekrar bak tekrar olursa o besinden bir müddet uzak durmanda fayda var💐
Tugcesilam Tugcealp ilk defa oldu cnm herğün beslendiği şey yani farklı bişey vermiyorum doktora sordum bişey yapmana gerek yok kanlı olursa haberleşelim dedi
Tugcealp Tugcesilam aynen bizde de öyle oluyor ben her zaman aynı şeyleri yiyorum ama bazen mukus oluyor neden acaba
Tugcesilam Tugcealp yani bende anlamıyorum bide ben emzirmiyorum hadi bmm yediğim dokunsun diyicamda bakalm dewamı gelecekmi tekip edicam