Egeninincisi Kızlar merhaba doğum yapalı 2 ay oldu. Doktora gidemedim malum bebek var pandemi derken. 40 ım cıkmadan adet oldum 10 gün sürdü. Simdide ara ara hafif kanamalar oluyor sizce normal midir ?
ElifMT Egeninincisi benimde 40 ondan sonra yeniden kanamam başladı doktoruma söyledim 10 günü geçerse kanaman gel Bi bakalım dedi bazı kadınlar 40 ından sonra adet olurmuş sizde takip edin 50 günü geçiyorsa Bi doktorunuza görünün derim
Hllpmk Alyamom3450 benim ilk pembe gibiydi şimdi kırmızıya döndü, ben sezeryan oldum. Bu durumla ilgili bilginiz var mı sizin
Alyamom3450 Hllpmk benim gelen leke ara sıra kahve rengi idi dr gittim. Doğum. Sırasında oluşan yaralar enfeksiyon kapmış ondanmış benimki normal doğum sizinkini bilemem🤔🤔
Egeninincisi Alyamom3450 evet benimde normal doğum enfeksiyon mu kaptım acaba benimde koyu kahve gibi nasıl bi tedavi uyguladı doktor
Egeninincisi ElifMT teşekkür ederim gidicem ama eşim çalısıyor bende bebekle tek nasıl gidicem bilmiyorum simdiye 40 cıkınca gidecektim ama fırsat olmadı hiç 😥
Simsiminannesii Egeninincisi bugün tam 40im dün yine kanamam başladı bende regl mi oldum diye düşünüyorum çok yoğun olmasada bi kanamam var