Vanilya Cmehtap09 Dalin aslaaaa gözlerimi mahvetmişti benim. Yakıyor çok. Temiz içerikli al için rahat etsin canım. Bütçen ne bilmiyorum ama mutlaka temiz içerikli al kendinde dene bir.
busrasilra14 Cmehtap09 unibaby kopuk formulu var canim 0-6 ayliklar icin. Ben onu kullaniyorum cok memnunum 3bucuk ayligiz
yasam-arya-mom Cmehtap09 bende hipp kullanıyorum. Oda çok temiz . Biraz pahalı ama artık ne ucuz ki .
Mutlubebis Bgmmm sebamed’in içeriği de temiz değil yalnız :) Doğduğundan beri mustela kullanıyoruz. Herhangi bir sorun yaşamadık, içeriği de temiz.
Bgmmm Mutlubebis benim bebeğim cilt konusunda hassastı dalin kesinlikle yaramadı ve doktorunun tavsiyesiyle sebamed kullanıyoruz. Memnunuz aslında Fakat Şu an sizin deyişiniz üzerine daha ayrıntılı baktım sls içerdiğini gördüm. Sanırım değiştiricem.
Sultiii Uni baby hem vücut hem saç şampuanı olarak var tek ürünle tüm işimi hallediyorum alerji vs olmadı çook memnunum
Mutlubebis Bgmmm sles, alkol, sodyum benzoat içeriyor maalesef. Biz mustela kullanıyoruz tavsiye ederim.
DaisyMom Cmehtap09 ikisi de degil😬 yeşil anne saticisindan babys green sampuan kullaniyorum.Ayrica deterjanida bu marka kullaniyorum cok memnunum.Dediklerin katki maddeli.Sana tavsiyem kokusuz olsun.Benim bebegimin sampuani deterjani kokusuz zararli cunku.