Vera1810 Smayts Ben yaptırdım kızıma 3 ayda ve 5 ayda ateş ishal kusma ve benzeri şikayetlerimiz olmadı zaten Ağızdan verilen bir aşı
mrstucii06 Deletedmom5284 rotarix 2 dozdur 3 doz olan rotatek olan aşıdır odarota aşısı ama 3 dozlu eger ilkini rotarix yaptirdiysaniz araştırın doktorunuza sorun 2 doz o ilaç
Bebesaaaa Bişey sorucam ne kadara yaptırdınız bizden de istendi aşı ne kadara aldınız burda 400 dediler
DoruKalpp Smayts ben yaptırdım bi yan etkisi olmadı ayrıca 2 yas aşısı ile birlikte oldu yani 4 asi birlikte oldu sok şükür atessiz atlattık
PortakalliKahve Smayts hayır ilk dozunda bir yan etki yapmadı. Bugün ikinci dozunu yaptırdım şimdilik bişeyi yok
Bebesaaaa ogul çok pahalı ya Allahım bu çocuk ne zor şeymiş bide rotayla bi aşıyı beraber istedi ikisi 800 offf offf bitmiyor masraf
Ayseed Bizde ilkini 3. Ayda ikinci dozunu da 5. Ayda yaptırdık hiçbir yan etkisi yok yani bizde olmadı
ogul Bebesaaaa çok haklısınız özellikle dar gelirli aileler için allah yardımcıları olsun gerçekten Şu şartlarda. Herşey çocuklarımızın sağlık icin