Yelda35 Kızlar merhaba, bebeğim ev yoğurdunu yemiyor. Tatlı da olsa ekşi de olsa sevmiyor, kefir seviyor ama bilemedim 🤷♀️ bana önerebileceğiniz paketli yoğurt var mı? Bebişim 7 aylık
Ayseannesi Yelda35 hiç yedirme daha iyi paketliden. Lor peyniri falan başka alternatifler düşünebilirsin
Cheddar Yelda35 baltalı marka keçi yoğurdunu öneririm organik . İlk aylar inek sütüne duyarlı olduğu için ondan almıştım. Keçi sütünden yoğurdu beceremedim tutmadı.
Momkids Yelda35 ay öyle hiç yedirme daha iyi falan değil canım arada ev yoğurdum bitince veriyorum market yoğurtlarından ben tabiki doğal olsa daha iyi ama yemiyorsa da yapacak birşey yok. Peynirle falan açığı kapatmaya çalış emiyorsa zaten hiç sıkıntı olmaz inşallah
Yelda35 Ayseannesi onu zaten yapıyorum kendi yaptığım loru da yiyorum bir daha deneyeceğim yapıp vermeyi yoğurdu
Esrasya Ayseannesi böyle bir cümleyi neden kuruyorsunuz ? Sterize edilmiş süt ve yoğurt yapan bakteriden başka hiç bir şey katılmayan yoğurdun nasıl bir zararı var da hiç yedirme daha iyi cümlesi çıkıyor ağzınızdan enteresan. Bir tane yoğurt fabrikası gördünüz mü mesela ? Ben gördüm.
inciperininannesi Ayseannesi hiç yedirme derken hiç yoğurt fabrikasına gittiniz mi ? Yoksa yoğurt yaparken fabrikada içine çamaşır suyu katılıyor yalanına inananlardan misiniz 😄
Yelda35 Cheddar hımm İzmir’de gittiğim marketlerde görmedim ama internetten araştıracağım çok teşekkür ederim
Yelda35 Vanilya yok yinede yemiyor ama bu defa günkurusu kayısı ile deneyeceğim çok teşekkür ederiz 🌺
Kwsr Yelda35 ek gidaya başladığımda hep paketli yorgurt yerdi sonradan ev yoğurdu yapmaya başladım alisti uzun sürdü ama alisti simdi paket yorgurt nadir yer. Meyveli yapınca çok seviyor ev yoğurdunu sade de yer ama meyveli daha güzel oluyor. Elinde olan meyveler le karostirabilirsn
Benanneyimanne Yelda35 meyvelıdemı yemıyor yogurdu ben genelde kayısı hurma koyuyorum hem kabız olmama sı ıcın hemde daha guzel oluyor
Ayseannesi Esrasya yoğurt protein kaynagı olan bir süt ürünü ben de hazır alacaksa labne falan başka bir süt ürünü yapıp denemesini tavsiye ettim. İlla yoğurt yedirmek zorunda değil. Hazır yoğurt çok mükemmelse bunca anne neden kendi yapmaya uğraşıyor. Gayet güzel bir tavsiye verdim beden muhalefet olmaya çalıştınız anlamadım kendi cevabınızı verin olsun bitsin
Esrasya Yelda35 valla içiniz rahat olsun yani ben de bebeğime de veriyorum biz de tüketiyoruz zaten. Benim eşim gıda mühendisi üretim koşullarının hepsine hakim ve yoğurtta hiç bir sıkıntı yok diyor ki gidipte görmüşlüğümüz bile var. Bütün paketli ürünleri aynı kefeye koymamak lazım. Yoğurt farklı. Ben activia alıyorum probiyotikte içersin diye.
Egemen26 Vanilya ben peynir altı suyunu nasıl verebilirim bebeğime 8.buçuk aylık bide buzdolabında kaç gün durabilir