Bugra15 Bebegim normaldede cok kusuyo puturlu veya catalla ezip verdgmde yutmuyo yutsada kusuyo nasl alistrbilirm
Splash-Splash-Love Bugra15 Zamanla.. Bununla ilgili eski hesabımda bir sürü post açtım gerçekten tek yapmak gereken zamanla sürekli denemek. Bebek keki ile yoğurt karıştırıp vermek ilk adımımızı oldu. Fikir olsun 🌺
fatimas27 Bugra15 benim kızım 15 aylık puturlu corba versem bogazına sanki takılıyor kusmaya calısıyor. Bazen de canı isterse kendisi yiyor. Sızın bebeginiz kac aylık
Remef- Bugra15 ah ah aynı dert bende de var ikizlerim var 17 aylık pütürlü yediremiyorum sıvı ve blendrdan geçmiş şekilde besleniyorlar 😥 çözümü olan banada söylesinnn
tugbamusalp Splash-Splash-Love Ben her türlü sistemi deniyorum ve asla ağzını açmıyor yaa ağlıyorum resmen hiç birşey yemiyor
eymenzeynep Ben muz ile alıştırdım. Muzu küçük parçalar halinde elimle ezip yanağının içine doğru koydum evirip çevirip yuttu. Muz yumuşak gıda boğazında kalmayacağını düşündüğüm için onunla alıştırdım
DenizSerap tugbamusalp evet en basından beri öyle yapıyorum çorbayı yemesine yardımcı oluyorum gerisini ona bırakıyorum.
Miloska23 Bugra15 bence yavaş, yavaş, zorlama. Benim için yemesi önemliydi puturlu, püre hiç farketmez yeter ki yesin. Zaten dış dönemi çok zor bi süreç 1 yaşında kızım 7 dışımız çıktı şimdilik hem püre hem puturlu veriyorum.