Emine [bilinmeyen] iri taneli olduğu için hazmı zor oluyormuş markettekilerin ben Vitma diye siteden ruşeymli irmik aldım hemşiremiz ruşeym çok yararlı o siteden al demişti
Mehmetalp [bilinmeyen] makarnavitma çok pahalı organik ürünler marketlerde de var. Ben migrostan organik irmik aldım taneleri ince. İstanbul halk ekmeğin organik unu ve ruşeymli ununuda almayı düşünüyorum.
MerveBostanBayrak Ozustaseyma bu çocuk aç kitabından memnun kaldınız mı içeriği nasıl? Bebeğimin beslrnme kitabı diye bir kitap var bide arasında çok fark var mıdır acaba🙄
alinmavi [bilinmeyen] normal irmik kullaniyorum hazimda bir sorun yasamadim. pirincunu su ve irmikle muhallebi yapip icine yogurt ekleyip yediriyorum.
Ozustaseyma [bilinmeyen] ya hayır canım resim atabilsem atardım sana kitapta öyle yazıyor tabi öyle araştırdıysan sen 8. Aydan sonra ver ben gördüğümü söyledim 🤗
Thesra [bilinmeyen] Hemen hemeen bütün marketlerde vardır ya ua canım normal irmik işte bebek irmiğide var bende internetten aldım organik adı altında ama tavsiye etmiyorum
Ozustaseyma MerveBostanBayrak bence gayet güzel zaten biz daha ekim ayında geçeceğimiz için ek gıdaya daha başlamadık