s_temz Bebeğim 10 ay 17 günlük hâla emeklemiyor ve hiç çabalamıyor bu durumu yaşayan var mı acaba emeklemeden yürümeye geçilebilir mi ?
Vanilya s_temz Geçenleri duydum canım. Gelişim yönünden farklıdır her bebek bu durum genetik de olabilir. Emekler veya birden yürür endişelenme ❤️
Aryemus_3 s_temz canım benim yaşına bir hafta kala emeklemeye başladı şimdi pesinde koşturuyorum zamanı gelince olur endiselenme
Ulkrdml s_temz emeklemeden yürüyen bebeklerde var sağa sola donebılıyor desteksız oturabılıyorsa gelısımınde bı sorun yoktur takılmayın 🙏🏻
nesliysldl s_temz benim oğlum 13. Ayda sıraladı 10 gün içinde filan da yürümeye başlamıştı,hiç emeklemedi,ne zaman yürüdü kendi eğildi kalktı ozamandam beri işine gelirse emekleyerek gidiyor istediği yere 😂
Seda00 10 ay 9 günlük oğlum o da aynı şekilde sadece sürünebiliyor o da çok değil hiç bir çabası yok yüzüstü durmayı hala çok sevmiyor .
s_temz Ulkrdml desteksiz oturuyor sağa sola da dönüyor ilk bebeğim bide çevredekiler tabi susmuyor neden emeklemiyor daha falan diye ister istemez endişeleniyorum ben de 🤦🏻♀️
Ulkrdml s_temz çevreye canı oyle istiyor diyebilirsiniz canı istese yapardı 😂 sandıgımızdan daha güclü ve becerıklıler
cydcvk s_temz benimki bi günde pat diye emekledi canım. Canları ne zaman isterse yapıyolar bebişler.yüzüstü durmayı sevdir istersen. Uzağa oyuncak koy ulaşmaya çalışsın falan
s_temz cydcvk onuda denedim alamayınca daha çok sinirleniyor 🤷🏻♀️ Sevmesi için yanına bende uzanıyorum tek hissetmesin diye ama bakalım uğraşmaya devam