busrasevim33 Kızlar bebeğime hangi emziği verdiysem almadı en son bibs aldım onu da öğürüyo yardım edin lütfen nasıl tutturabilirim 😣
Ozbek42 busrasevim33 ben emzik verme taraftarı değildim suan 3 aylık parmak emmeye başlamıştı uykuda bile emip uyuyordu çekince bağırıyordu parmagı yerine emzik verdim uykuda avent ultra softu hemen tuttu denediniz mi bilmiyorum alışana kadar elimle tuttum sonra kendi emdi
bgmarik busrasevim33 almayınca almıyor.Evde en az on farklı emzik var denedim olmadı.Midesi bulandı öğürüp durdu🤷🏼♀️
yms busrasevim33 valla emzık rahatlık ama her cocuk emzık sevmez o kadar denedıysenız sevmeyecek belkı🙆🏻♀️
biregesevdasi busrasevim33 ben bips aldım tutmadı şuan 5 aylık babası geçen hafta chicco emzik getirmiş onu verdik şuan 2 haftadır geceli gündüzlü emiyor o kadar rahat ettim kii anlatamam
busrasevim33 Ozbek42 benimde bebeğim 3 aylık elini emiyo emziği emmiyo Philips avent var softunu denemedim canım aventi de almadı 😭
busrasevim33 bgmarik öğürünce büyük geliyormuş ağızlarına tükürürlerse hiç almazlarmış diye okumuştum bi yerde ama yok öğürdü hep 😭
Hasmel busrasevim33 aynı şeyi bizde yaşadık ben dışarıdayken vermeyi denedim aldı ama sadece dışardayken emiyor evde asla almıyor
biregesevdasi busrasevim33 o attıkça siz verin o attıkça siz verin pes etmeyin en sonunda tutuyor zaten 3 gün uğraştım bu şekilde. Atarsa biraz bekleyin tekrar verin.
busrasevim33 biregesevdasi canım mesela diliyle ittiriyor bekletiyor biraz ağzında sonra öğürüyo yine devam edeyim mi
bgmarik busrasevim33 bence onunla pek ilgisi yok.0-6 bibs var kızım şu an 11 aylık dişlerini kaşıyor onunla.Bazen yanlışlıkla emiyor yine öğürüyor🙄
DenizSerap busrasevim33 Ne kadarlık ? bebeklerin emme refleksleri pek güçlü olmadığı icin 1-2 hafta zorluyor düştükçe ağzına tiktim 🙈 1 aylıktı tamamen kendi tuttu. bibs kullanıyoruz biz de.
busrasevim33 DenizSerap 3 aylık bebekken de hep denedim o zaman da öğürdü bibsi daha yeni aldık az önce geldi verdim diliyle itiyo öğürüyo
bgmarik busrasevim33 evde duruyor bir ümit alınan tüm emzikler 😃yıkadım hepsini koydum kutularına bir çocuğum daha olursa ona saklayacağım.😕