Arss Oyun halısı kullanan var mı hangi marka kullanıyorsunuz ve bebeğiniz ürünü ne kadar zaman kullandı alayım diyorum ama dikkatini çeker mi bilemedim 🤔
Deletedmom115 Arss Fisher price kelebekli rüyalar aldım ben biraz geç aldım 5 aylıktı ama 2. Ayından sonra alabilirsiniz dikkatini çeker
sanikosan Arss biz 3,5 aylıkken aldık. Bondigo piyanolu. Halıyı ayrı piyanoyu ayrı kullanıyorum. Halıdan on dakikada sıkılıyor ağlamaya başlıyor. illa insanlarla oynayacak.
Edward Arss 60 günlükken aldım dikkatini çok çekiyor çok pahalı birşey alma ben piyanolu aldım 160 tl Civil den
Simayyy Arss tiny love safari sipariş verdim bakalım gelecek beklyrm 2 aylık bebeğim ödüllü bir oyun halısıymış o yüzden tercih ettim umarım iyi vakit geçirrz
Cagla87 İlla sesli olsun demiyorsanız ebebekte indirimde 50 tl kanz marka. Ben sipariş verdim, yarın gelecek 🤗
Alazcns 60 günlükken aldı eşim civilden yatmıyor ki oyun halısın da oynamıyor malesef. Kaldırdık duruyor öyle
elaaaaaa babies marka piyanolu oyun halisından aldım ben 3 aylık kızama, tavsiye ederim. 80 tl gibi makul bir fiyattaydı.