GoGirl Hdus oto koltuguna koyup her yere gttim ağladığida oldu illa ki oglumu okuldan almaya gidiyoruz 15 dk suruyor bazen agliyor sarki soyluyorm konusuyorum ona da alismalari lazim karni tok uykusunu almissa daha iyi oluyir tabi
GoGirl Hdus hmm sizin ki kac aylik bizim ki 9 kilodan snr kullanilan oto koltugu bana dogru bakiyor 6 aydan snr ona gectik.ama ondan once de ana kucagini bagliyordum onda arkaya dönuk oluyor evet ama sknti yasamadik
dandiniko Hdus kendi arabanızda daha güzel olur bence. Bizim benek durmayınca arabaya telefonu bağlayıp çoçuk şarkıları açıyorduk dinleye dinleye gidiyor 😁
Hdus Ummuscetinkaya valla bebek arabasız bi yere gidemem😂 bizimki dışarda uyuyor kucakta gitmez yani😂 ev ortamına gideceksem almam tabiide
Ummuscetinkaya Hdus 16 aylık ben bindiriyorum o iniyor atlıyor o yüzden bebek arabası garajda bekliyor genelde yürüyerek geziyoruz
Ummuscetinkaya Hdus yooo biz genelde araba ile gittik her yere yazında bebek arabası ile gittik sonra yürünmeye başlayınca ben bindirmedim sonradan da kendi binmedi şu an her yere yürüyerek gidiyoruz