Deneyimsizanne Karabiber57 Bi de topragami gömmek gerekiyormus? Bende almak istiyorum ama nerden aldiniz acaba?
Unknown Karabiber57 Enerjisini sıfırlamak için sanırım toprağa gömülüyor. Birde akan suya tutuluyor diye biliyorum. Aldığımdan beri yapmadım bende.🙊
PortakalliKahve Karabiber57 ben bir gece çiçek saksısına gömdüm. Kötü Enerjisini atıyormuş diye biliyorum. Aldığımızda kağıtta da gömmemiz gerektiği yazıyordu
Karabiber57 Deneyimsizanne instagramdan kehribarbebekolyem sayfasından aldım yeşil hayvan figürlü profil fotosu var
Karabiber57 Arasannesi bende duyduğumda şaşırmıştım ama biri demişti buradan dedim acaba gerçekten gömmek gerekli mi diye toprak enerjisini boşaltıyomuş kolyenin
Karabiber57 PortakalliKahve bizim kağıtta yazmıyordu öyle birşey ama burada bir postta görmüştüm gömmek gerekiyo diye dedim gerekli mi gerçekten acaba
Arasannesi Karabiber57 hmm.aldıgımız kişi eşimin arkadası ve bu işle uğraşıyor tamamen.eğer önemli bir ayrıntı olsaydı emınım bize de söylerdi diye düşünüyorum