Anneacemii Merhaba hanımlar evimin çatısında bir sürü yabani güvercin yerleşmiş aşırı rahatsız ediyorlar pislikleri ayrı sesleri ayrı evimin tavanı plastik ve seslerinden durulmuyor nasıl gider bu kuşlar var mı bi bildiği olan 😢
Birannebirbebekkkk Anneacemii aynı sıkıntı bizde de var. Çatı katı olduğu için baykuşların bütün sesi yatak odamda. Uykudan uyanıyoruz resmen. Onlar ses yapınca eşim çıkıp kovuyor,şimdi daha az geliyolar
Sarikuzumalp Anneacemii sürekli kovacaksınız. Bir süre sonra yaşayan kişiler olduğunu anlayınca gelmiyorlar. Benim balkonuma da defalarca gelip yuva yaptılar. En son balkon kapısını hiç kapatmadım her geldiklerinde kovdum vazgeçtiler gelmekten.
Anneacemii nursocum hayır beslemiyoruz kendileri yerleştiler. En başta çok sevimliydiler ama git gide çoğaldılar ve balkona çıkamayacak kadar pisletmeye başladılar onuda geçtim tavanım plastik sesleri duysanız o kadar rahatsız edici be ürkütücü ki uyku uyuyamaz olduk uykumuzdan uyanıyoruz
Anneacemii Morfrenk bunu duydum çatıda yaşıyorlar üstü kapalı asacak yer bulursam deneyeceğim teşekkürler ☺️
Anneacemii Birannebirbebekkkk bende öyle yapayım en iyisi inşallah giderler Çünkü artık dayanılcak gibi değiller
2ekmek Anneacemii Catilara takilan rüzgarla dönen metal horozlar var. Rüzgar gülü horozu diye geciyor. İnternetten ondan siparis verin. En ufak rüzgarla dönüyor. Onun hareketinden kacarlar.
Merveyasarkemal Anneacemii poşet bağladgnda da gelmiyorlar. Poşetler hareket ettikçe rüzgardan vs gelmiyorlar.