Sumeyra87 Hanimlar bebeginiz uyanir uyanmaz hemen emziriyormusunuz yoksa gece en son yedigi ogune goremi hareket ediyorsunuz.
busrasilra14 Sumeyra87 gece uykusundan mi bahsediyirsun canim evet geceden bahsediyorsan hemen emziriyorum ac oluyor bizimki obur zaten 🥰 ama gunduzleri emzirdigim saate ve kac dk uyuduguna bakiyorum ornek: 3de emzirdim 3bucukts uyudu 4:15 de uyandi emzirmiyorumm biraz daha bekliyorum bu arada bebegim 3bucuk aylik
YelizDmr Sumeyra87 4 ay 20 günlüğüz meme reddi var bizde de gece güzel emiyor ama gündüz uyanık emmiyor sabah kalkınca emzirmeyi deniyorum ama bakışıyoruz sadece 😊mesela 6 da emdi en son 9 10 gibi emzirecem
Prenssmusta Sumeyra87 ilk doğduğu anda öyle uykulu uykulu memeyi tutturduğum için hala öyle devam ediyor😬bizde 3 ay 11günlüğüz,2dk içi geçse bile kendini uyudu sanıyor yazık onda bile emmek istiyor ,yani her uyanmasının arkasından emziriyorum😊
Sumeyra87 busrasilra14 ya iste ayni sorun bende de var.obur bebek ne zaman versen yiyecek durumda.bizde 3 ay 17 gunluguz.kisa uyuyor gunduzleri ayni sizinki gibi.uyaninca versem arasi cok kisa oluyor yemem demez ama uykuya devam eder memede.beklesem cok emiyorya bi dahaki uyku saatine kadar sindiremiyor surekli kusuyor zaten fazla emdiginden.ne yapacagimi bilemiyorum bende ya.
busrasilra14 Sumeyra87 bizde 3 ay 17 gunluguz canim 🥰 valla doktorum bana emzirme saatleri arasi 3 saat olcak dedi fakat benim oglum munkun degil beklemiyor ortaligi ayaga kaldiriryor zaten sinirli bir yapisi var 😅 ben o yuzden maksimum 2 saat tutabiliyorum iste onu da emmekten emmesine ayarliyorum
Sumeyra87 YelizDmr bizdede memeye duskunluk var iste.uyaninca emzirsem uyumaya devam ediyor memede.biraksan aksam sabah agzinda meme uyur eminim yani.
YelizDmr Sumeyra87 ne güzel çok şanslısın keşke bizimde öyle olsa ben saatlerce uyutup daldıktan sonra emzirmeye uğraşıyorum her istediğinde emzirilmeli bence bebek
Sumeyra87 Prenssmusta kusmasi olmuyormu bu sekilde peki bende oyle yapiyordum ama kisa uykular olunca gerci 2 saat olmus oluyor ama iste doydugunu hala bilmiyor bizimkisi heralde cok emiyor 15 dk emiyor onda bile kusuyor iste.
Prenssmusta Sumeyra87 yok kusma olmuyor,geceleri de emdikten sonra reflü yatağında ayağımda sallıyorum,yine reflü yatağı ile birlikte beşiğine koyuyorum
Sumeyra87 YelizDmr ins bende bekliyorum bakalim.yiyince cok mutlu oluyor kiyamiyorum bende.15 20 dk da birakiyor zaten.mutlulugu icin deger.
Sumeyra87 busrasilra14 valla ayni iste 3 saat tutmam mumkun deil.ki olduda oyaladim diyelim ozamanda uyurken emmesi demek bu o daha da kotu.saat saya saya bi hal oluyorum demek yanliz degilim.
Sumeyra87 busrasilra14 kusmasi oluyormu peki.bizim.obur emerken.kendinden geciyor haliyle cokta kusuyor.doydugunu ne zaman bilicek diye bekliyorum bende.
busrasilra14 Sumeyra87 2. Ay cok oldu kuzum hatta reflu mu diye cok endiselendim birde yogurt gibi kustuguda oluyordu. Doktoruma sordum simdi 3 saatte bir emzirmemiz gerekirken biz 1bucuk 2 saatte bir emzirdigimiz icin kusmasi cok dogslmis. Ben yavas yavas soyle aciksin diye bekliyorum bazrnde kuzum daha azaldi kusmasi ama bi ara agiz bezi yetistiremiyordum simdi bi tik daha az kusuyor
Sumeyra87 busrasilra14 ya bende bekliyim diyorum bizim hep az uyumasindan oluyo iste acikmasida.soyleki bak 2.30 da kalkti bu ama 45 dk uyudu sonra kalkinca uykuya emerken devam etti.3 e kadar emdi bu ala biraka ala biraka.sonra 1.30 saaŕ sonra uykusu geldi yatirdim.uyumasi 16.50 yi buldu.sonra kalkmasi 17.30 bekledim bakalim ne kadar dayancak diye.17.50 de mizmizlanmaya basladi.20.dk filan emdi.yani aslinda cok uyusa okadar acikmicak ama az uyudugundan oluyo.fazla enerji harciyor haliyle.
busrasilra14 Sumeyra87 ama canim uyku egitmenleri bu aylarda ogle uykusunun en az 45 en cok 1bucuk saat olmasi olmasi gerektigini soyluyor yani 40 dk uyuyorsa bebegin kucaginda ve yatskts komple gündüz uykusu icin az degil bizimkide oyle hep tilki uykulari. O yuzden dert etme insallah duzelcek hersey ben hep kendimi böyle motive etmeye çalışıyorum