Emirinannesi_41 Emzirmeyi nasıl bıraktırcam hiç bırakcak gibi deil artık ağlatmak istemeden bıraktırmak istiyorm bunun için baska yöntemler varmış ama çocuğu olumsuz etkiler die sıkıntı ediyorm
Mom356 Emirinannesi_41 günde 1 kere tek vermeyi dene istersen ben öyle bıraktttım çok şükür bıraktı 1 hafta içinde
Gmzgamzeb Emirinannesi_41 meme bırakma videolarını izleyin bildiğim kadarıyla diş veya atak dönemine gelirse zorlanırsınız. Birde ilk sabah kesebilirsnz Bol şans. Kahve süren arkadaşlarım vardı gündüzleri görüntü olarak kötu yok artık olsun diye
Emirinannesi_41 Mom356 uyurken emmek istiyo gece uyanıyo gene emmek istiyo ağlıyo durmuyo hiç bi memeyle sakinleşiyo
Mom356 Emirinannesi_41 aynı benım kızda öyleydi ağladı ağladı susma ben babasıyla battaniyede salladım 1 hafta gece böyle oldu sonra alıştı kalkıp meme aramadı artık
Emirinannesi_41 Mom356 haaa bende deneyim o zmn aslında babasına diyorm öyle uyutalm alışır die üseniyo
Emirinannesi_41 Gmzgamzeb benimki daha 1yaşında mecbur kalmasam bıraktırmam asla ama bakalm nolcak. Bu aksamda memesiz uyumadı
Emirinannesi_41 Mom356 yok bizimkine fayoa etmedi bu saat oldu hala ayaktayz ama ben bilim aksam napcam baybay night şurubu alcam dr.a sorupta