sevval_5481 hanımlar saç bakımı olarak ne kullanıyorsunuz dökülme olarak besleme olarak ben loreal parüsi kullanıyorum beslenme kreminiama fayda etmiyor saçlarım da çokdökülüyor ne yapmam lazım
2prensesannesiiii sevval_5481 benim de çok dökülüyo tatlım yaaa . Resmen akıyo banyoda. Çok moralim bozuk . Bioblas sarımsaklı şampuan kullandım hiç fayda etmedi . Napcam bilmiyorum
NesLyy- sevval_5481 Önce kestirmeniz lazım azda olsa kırık vardır. Ben dionseps keratin bakım suyunu kullanıyorum.. duştan sonra. Şampuan olarakta fit&alive şampuanı nı kullanıyorumm🍀
2prensesannesiiii NesLyy- çok kısa kestirdim ama maalesef hala çok dökülüyo. Memnun musunuz peki kullandiklarinizdan
NesLyy- 2prensesannesiiii Evet 1 buçuk yılda denemediğim kalmadı şampuan olarak falan. En son bu şampuanı aldım durdu baya faydasını gördümm😇 Diğeride onarım yapıyo hemde uzatıyorr tavsiye ederimm yani
Edanurtas6565 sevval_5481 çok dökülüyordu aşırı bende kestim öyle şimdi çok gür oldu ve dökülmüyor azaldı
Buglemmmm sevval_5481 boyatinca dökülmüyor bnm sacm fakat boyaya da eşim izin vermiyor o gormeden ayni rengine boyuyorum 😀yoksa kel kalcm gerçekten