tontisbebegim Kızlar adet olmak üzereyim ve sütüm yok ama denecek kadar azaldı birden 😥 Adet olunca böyle olur yolsa sütüm kesiliyor mu😭
Baal tontisbebegim canım maalesef biraz azaliyormus ve kandaki kalsiyum bağlanamadğı için sütun tadida değişiyormuş.Adet dönemimde oğlum emmek isteyip emmedigi için araştırmıştım ama merak etme geçiyor
Asel8 tontisbebegim azalıyor Malesef canım adet bitince tekrar artıyor bende bilmiyordum adet olunca sütüm Bi anda kesildi sanmıştım mamaya başladım meme mama devam ettik
OESKIDENDI tontisbebegim adet olunca sütun tadı biraz değişiyormuş benim bebis zorla iciyor adet olduğum ilk 2 gün
tontisbebegim Baal Inşallah geçer ya fazla fazla olan sütum dün geceden beri damla damla geliyor buzluktaki sütler olmasa napardik bilmiyorum😭
Baal tontisbebegim canım yulaf çok iyi geliyor alıp dene istersen ben mama vermedim bir hafta idare ettim,doktorumda gerekirse bu bir hafta hiç kilo almasin sabret dedi öyle yaptık
tontisbebegim Baal kuzum var evde yoğurt ve pekmezle karıştırıyorum da yok ya zerre fayda etmedi bende
Limonlusu tontisbebegim evet ne yazık ki azalıyor bu dönemlerde yulaf kuru fasulye nohut bulgur falan yemeniz öneririm toparlar hemen. Bebeğiniz çok küçükse gaz sancısı yapabilir dikkat edin.