melikeeomeer Zeynoopink doktora danışınız mı ne diyor bu duruma emeklemeye Biliyor bazı bebekler ama oturması lazımdı bence
Momsbabyy Zeynoopink Benim kızım 11 aylık daha yeni yeni emeklemeye başladı ki her bebek emekleyecek diye bişey yok zaten ama desteksiz oturması gerekiyor yani 9 aylıkken diye biliyorum en iyisi doktora götürün burda kafanız daha çok karışır
Eceslh Bende emeklemeyeni biliyorum hatta emeklemeden yürüyen çok var ama desteksiz oturması konusunda bilmiyorum .. benimkide 10 gün snra 7 aylık olcak henüz oturmuyor 5 10 saniye falan düşüyor 😱
Zeynoopink Eceslh evet bende biliyorum canım işte koyuyorum mesela etrafına yastık falan kafasını vurmasın diye bi bakıyorum düşmüş
Zeynoopink Ikrazumra19 ebeye sorduk normal diyorlar çok saçma biliyorum her çocuk bir değil ama hep çevrende oğlumla aynı aydalar emekliyor oturuyor tutunuyorlar heryere
Momsbabyy Zeynoopink Her bebeğin gelişimi farklı oluyor kimi bebek geç emekliyor dediğimiz gibi geç yürüyor geç de oturabilir neden olmasın her bebek kendine özel sonuçta korkmayın belkide normaldir🖤
Aytenselim Zeynoopink oturuyor dusmuyo oyun oynuyo kedi gibi duruyo mesela pat diye yuz ustu yıkılıyor emekleuemiyo kendi istiyo ama olmuyo
Evelynn Zeynoopink 9. Aydan sonra desteksiz gayet oturabiliyor olması lazım. Bence bir doktora görünün. Emekleme gelişim belirtisi değildir ona takılmayın. Benim eşim 9 aylıkken emeklemeden yürümüş. Ama oturma için mutlaka bir doktora görünün içiniz rahatlasın.