Ahsenerva Merhaba kızlar. 13 aylık kızım var. Her gun ne yedıreceğim dıye dusunuyorum emzirmiyorumda artık. sız neler yapıyorsunuz acaba gun ıcınde? Öğünleri nasıl oluyor benım gıbı emzırmeyen annelerın 🙃
Nva22 Ahsenerva günlük ev yemeği ne yaparsam kızıma veririm 1 yaşında artık emzdiriyorum da kahvaltı öğlen yemeği akşam yemeği meyve 🤗
Ecs18 Ahsenerva benim kızım hala adam akıllı bişey yemediği için hala püreler yapıyorum bu sıra hiç bir şey yemiyo kavanoz mama yiyor başka şeyler verince ağzında tutuyo 😔
Dilekmh Ahsenerva biz ne yiyorsak ondan veriyorum cnm. Kızıma özel birşey yapmıyorum artık doktorumuz öyle önerdiği için tabi kafama göre değil ☺️
dios_gokta Ahsenerva her gun sabah oglen aksam bıde yatarken kasık maması verıyorm gunluk mutlaka cotba yapıyorm onun dısında bız ne yersek ona uygun sevebılecegı seyler verıyorm sevecegı bişey yoksa ayrıcada yapıyorm yeter kı yesın😆👆❣
Ahsenerva Dilekmh teşekkür ederim bende oyle yapıyorum da yanlıs mı yapıyorum acaba dıye dusunmeye baslamıstım🙃
birkusannesi Sabah peynir zeytin yumurta kahvaltılık Öğlen çorba mutlaka akşam biz ne yiyorsak onu yiyor ama yanına bir kase yoğurt mutlaka veririm iki kere de emziriyorum
Ahsenerva birkusannesi bende aynı sekılde rahatladım valla ama 3 aydır asla kahvaltı yaptıramıyorum hunnap bıskuvı ıle yumurtayı karıstırıyorum anca oyle yıyor nasıl sevdırecegım zeytını peyniri bılmıyorum ☹️
birkusannesi Ahsenerva karışım yapın onun içine koyun yada top peynirler var ondan verebilirsiniz ilgilerini çok cekiyor