Mehmetasafinannesi50 Kızlar merhaba iyi geceler..Bugün farkettim ki benim oğlumun kafasının arkası düzleşmiş.Köprü kemiği kırılmıştı doğarkensağa sola yatıramıyordum sırt üstü yatıyordu hep 3 aylık daha sizce düzelir mi önerileriniz nelerdir kızlar
Defneninannesi1108 Mehmetasafinannesi50 Tabikii düzelir minik düz kafa yastigii al mutlaka onunla yatir arada saga sola yatir. Zaten 5. Aydan sonraa hep kendi cevirir kafayi.
Syhnorhn Mehmetasafinannesi50 düzelir. Eğer yatırabiliyırsanız bazen sağa bazen de sol tarafa yatırın. Zamanla düzelir. Benim bebeğimin de sağa doğru eğilmişti aynı yöne yatmaktan. Şimdi diğer tarafa yatırıyorum dr düzelme var dedi. Bizimki de 2 aylıktı fark ettiğimizde
Gokcensare Mehmetasafinannesi50 yastık filan hikaye ben kızımı asla yatıramadım ama içinizi ferah tutun çünkü 6 Aydan sonra kendi dönüp yattıkça sağa sola düzeliyor merak etmeyin yani
Mehmetasafinannesi50 Defneninannesi1108 eşim alıcak ebebekten inşallah teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
Mehmetasafinannesi50 Syhnorhn ya ensesiyle birleşmiş resmen kafası aşırı aşırı bi düzlük yok ama gözle görülüyor yarın düz kafa yastığı alıcaz bakalım