Ariege Ankarada olup cocuk doktorundan memnun olanlar varmi acaba paylasabilirmisnz yeni dogan oglum icin🤗
Sibelaslan Ariege ankara şehir hastanesinde bi doktora denk geldik oğlum iki aylık kalça çıkıklığı için gitmiştik çok ilgiliydi cok detaylı bi şekilde herşeyi anlatti Enes Kaan kılıç
Sosyalcianne Atilla çiftçi ye gidiyorum ben her zaman odasında olmuyor ama denk gelirseniz memnun kalırsınız diye düşünüyorum siz söylemeden problemi anlıyor bebeklere çocuklara karşı ilgili
Aselinannesi0655 Sosyalcianne canım bende randevu aldım da gidşnce muayene edecek biz göz testi ve kalça ultrasonu için gidicez . Heöen o gün çekerler mi acaba.bi de hastaneyi bulabilir miyiz biraz karışıkmış atilla hocaya gidicez bebegim yarın 40 günlük
Ezgiasya Atilla çiftçi iyi ama sürekli başka yerde oluyir odadaki asistan bakıyor Fadime hanımı bende tavsiye etmiyorum çok asık suratlı
DoruKalpp Cotcos sizin 10 aylık heralde bebis. Emil hoca ek gıda hakkında eğitim bilgi vs veriyor mu hız ek gıdaya geçeceğiz heyecanlıyım 🤭