nuraysee benim oğlum tam 2 aylık ve ben doğduğu zamandan 3 hafta sonra ek mama vermeye başladım🙄 malesef çok sütüm olmadığı için😣 ilk zamanlar gece verdim 80 ml le başlamıştım doktorumuza gittiğimizde mamayı sordum evet verebilirsin bir sorun olmaz dedi birkaç günden sonra hem sabah hem gece vermeye başladım ama büyüdükçe dahada istiyordu doymuyordu sonra 100 e çıkardım birazda öylede devam ettik ama şuan 120 ml veriyorum sanki 150 de versem içicekmiş gibi davranıyor ellerini emiyor ağzı hiç durmuyor tabi aralarda da ben sürekli emziriyorum💁🏻 ama ağlıyor durmuyor sürekli meme verince de benim sütüm haliyke toplanmıyor🤦🏻♀️ ne yapıcağımı bilmiyorum acaba mamayı sabah ikindi gece 3 öğün yapıptamı versem diye düşünüyorum ama bu seferde biberona alışır memeyi tutmaz diye çok korkuyorum sizce ne yapmam lazım bana bi bilgi verirseniz çok mutlu olurum🐣
Fulyax nuraysee şuanda bebeğimiz 2 aylik ve 120 ml içiyor elini ağzına götürmesi her zaman ac olduğu anlamına gelmez ve sizide emiyor maşallah 😅😅😅
Fulyax Milabus kilo fazlaysa bisey diyemem masallah😅😅😅🙏🏼 benim kızım 37.hafta gebelik zehirlenmesinden 2.500 kg doğdu ki içemiyordu eve geldiğimizde iyice düşünüp sarılık oldu, mama artı anne sütü ilk 2 ay sonra sadece ama şuan 4.ay 9 günlük 5.500 kg 😑😑😑😑 iyimi kötümü bilmiyorum Doktor gelişmesi iyi diyor ama birde kusmasi var reflüsü 😓😓😓😓 o yüzden ek gida tarımlarına başladık
Milabus Fulyax benimkide 2600 doğdu ama ver yicem diyo doğduğu günden beri 😂 7700 olduk ama fazla bizimki yani ilk ay anne sütüyle 1800 gr almıştı sağarak veriyidum çünkü emmiyodu sonra mama ya başladık süt azalınca hep 1 1 buçuk kilo aldı aylık ama fazla yani benim bebiş seninki normal tam olmasi gereken kadar almış 4 ay 14 günlük benim kızımda
PrensesRavza Evlatkokusu bebelac gold denedim bende ama çok fazla gaz yaptı ve hep ağladı evolvia iyi geldi kızıma
Semavi Milabus Kızlar 4aylık oluyoruz yorumları okudum da ben 120 cc yapıyorum mama koyunca 140 cc oluyor ve genelde 120 130 içmiş oluyor 140 içtiği zamanda 150 yaptım 170 e çıktı mama koyunca ama yine aynı miktarda içti yanlış mı yapıyorum acaba
Yade Cansu-ata benim kızımda öyleydi 90 yapıyorum yetmiyor gibi geliyodu 120 verincede yiyordu hatta hep emmekte istiyordu doktorum bebeklerin tokluk hissi hemen oluşmaz ona 150de versen yer o yüzden midesini büyütme 90 ver gazını çıkar mutlaka gazı oldukçada emmek ister dedi emzik tavsiye etti bize doyurup gazını çıkardıktan sonra emzik verirsen o hissi bastırır demişti🙏🏻😊
Tgcyrr01 Cansu-ata acaba reflü mü var benim arkadasımın bebeği Sürekli kusuyordu Aptamil reflü mamasını kullandı daha iyiydi şu an bir Doktorunuzla konuşun isterseniz kustugu İçin acıkıyordur
Fulyax Ahsen123 mama kivamini yogunlastirici var ondan koyuyorsun kusmasi duruyor bizde çok kusuyordu şimdi daha iyi🙏🏼
balannesiii Cansu-ata gazı olan bebeklerde hep emmek isterler canım nerden anladın aç olduğunu? Doyuyordur bebeğin ama emince gaz asagıya iniyormuş rahatlıyolarmış o yüzdende sürekli emmek istiyorlarmış
Fulyax Ahsen123 türkçesi keçi boynuzu tozu oluyor ,mamaya az koyuyorsun pütürlü oluyor aptamilin var sanirim su ar mamalar gibi kalın mama ,ama ben aptamil 1 alıp içine istediğim kadar ondan koyuyorum,kendim ayarlıyorum çünkü aptamil arlar çok koyu
Cansu-ata balannesiii onu emiyor cnm gecen youtubedeb ole bakiniyordum bi bayan video cekmisti mamayi ocakta kaynatiyor icine princ unu koyuyor ilitiyor onu dedim cok faydasini gordum