HakanBahar Merhaba kizlar, benim bebegim 4 aylik büyüme atagi geçiriyoruz ve malesef meme reddi yaşıyoruz ilk bebegim ve ne yapacağım hakkında bi bilgim yok tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi acaba . Simdiden tesekkurler 🤩
Asenana HakanBahar meme reddi miydi bilmiyorum ama sadece bir gün sürdü bizde de emmek istemiyordu çığlık atıyordu memeye koyunca asla mama vermedim oyunla şarkıyla falan emzirdim az az sonra uykusunun arasında dayadım unuttu gitti 😂🤩 inşallah hemen geçer sizin de
0110-ftm Bizde 4 .ay asisini vurulduk meme reddi basladi 6 Aya kdr geze gze hoplaya ziplaya emzirdim cok yipratti ama israrla devm ettim sonunda ben kazandim smdi 8.5 ayligiz😊
HakanBahar 0110-ftm bizimkisi cok inat ya geze geze asla emziremem kabul etmez yani. Napicagimi şaşırdım artik
HakanBahar Asenana uyku arasında bizimki de emiyo fakat 3 gündür gündüzleri emmek istemiyo agliyo memeyi uzattığım da mama vermedim ama sutumu sagit kaşıkla veriyorum gun içinde en fazla 2 kez ama memeyi birakacak diye de korkuyorum ısrar edip soğutmaya istemiyorum napicagimi şaşırdım anlicaginiz