mom073 Kızlar iyi geceler günlerdir kitap arayışındayım.Kitap alıcam ama karar veremedim. Gerilim, korku, psikolojik, polisiye tarzı olursa çok sevinirim. Sayfaları çok olursa daha iyi olur. Bir solukta okumalık olsun please thank u 😂😘😘
Havvabukre mom073 Köpek gibi eğitilmiş çocuklar Seninle başlamadı Bunlar psikiyatri kitapları hepsi gerçek hayat
Annesizanne mom073 şuan sipariş ettim kızım olmadan asla, annemi bir kez olsun görebilsem bunlar ilgimi çekti iki tanede çocuk eğitimi ilgili kitap aldım sabırsızlıkla bekliyorum
iki_prenses_annesi201 AloneMom kesinlikle katılıyrm bayılarak okdgm bi seridir 🥰🥰 tekrr mı okusam diyorum bazn 😊
VERA19 mom073 Cinayet masasından Başkomiser Nevzat ve ekibi cinayetleri araştırıyorlar.O kadar akıcı ki bu 1 saat önce başladım yarın akşama bitiricem sanırım😅👌🏻
mom073 Havvabukre teşekkür ederim canım 😍 evet köpek gibi büyütülmüş çocukları görmüştüm kitapcıda aslında isminden dolayı çok dikkatimi çekmişti ama nedense almamıştım.
Momyprencess Annesizanne Zana Muhsen Annemi bir daha görebilsem beni çook etkilemişti. Kitaptaki gerçeklerden çok etkilenmiştim
mom073 Balkizlarim canan tan’a bayılıyorum en sevdiğim kitabi yüreğim seni çok sevdi 🥺 konusu nasıl canım bu kitabın?
bala86asel mom073 Vallahi canım vakit bulup okuyacaksan eğer ki benim hiç vaktim yok çocukla ilgilenmekten artık mutlaka oku Tess Gerritsen tek geçerim polisiye-gerilim türündeki kitaplarıyla kendinden geçersin hemencecik bitirirsin
Yigitalpim Uçurtma Avcısı, Bin muhteşem güneş, Kalbimin Can Mayası, Üç Kız Kardeş, Serenad aklıma ilk gelenler
mom073 Yigitalpim bin muhteşem güneş ve üç kız kardeşi oludum gercekten çok iyiydi çok sevdim 🥰 diğerlerinin konusu ne acaba canım
Annesizanne mom073 tamam canım instgramda kitapçı.com çok güzel kitaplar var her konuyla farklı farklı üstelik %50 indirimli kitaplar gayet uygun fiyata aldım bende
karsiyakalianne mom073 polisiye ve gerilim türünde okuduğum en iyi romandı diyebilirim canım, bence mutlaka sans vermelisin…
mom073 VERA19 ooooo bayılırım hemen sipariş vericem bi kaç kitap daha bulayım 😍 işte böyle soluksuz okumaya bayılıyorummm 😋