Minegk oglum 15 aylık. Cocomelon, mini anima gibi youtube kanallarından müzik açıyorum gün içinde. Türkçe olan şarkıları hemen kapıyor mesela öperim yanaktan diyor şarkıda hemen yanağımi gösteriyor. Elleri ayakları vs derse şarkıda elini ayağını gösteriyor . Karpuz adam şarkısında bize güler ha ha ha bölümünde ha ha ha demeyi öğrendi sıradan hareketlerini yapıyor. Otobüsün tekerleği yuvarlak da bebek ağladı vua vua vua ve annesi bebeği salladı pis pis pis bölümünde bu sesleri çıkarıyor. No deyip yapma anlamında parmağını sallıyor . Gün içinde 2 3video açıyorum 15 dk gibi bir zaman toplamda . Bu konuyu araştırdım ve su sonuca vardım tamamen yasaklamak bu devirde imkansız bu yüzden bebegin odaklanma süresini belirleyip Yani bir oyuncak ile ortalama kaç dk oynuyor ise o süreden biraz az çizgi film vs izletilebilir. Ama reklam için aynı şey geçerli değil Ve izlememeleri lazım çünkü geliştirici hicbir içerik yok içinde bebegin algısını güçlendirecek.
Daha eğitici şarkılar vs acabilirsiniz.
Tabi bu benim araştırmalarım sonucu edindiğim fikrim yine de her annenin fikirleri farklı olabilir.