Berra-fm Bestiron kan damlası kullanan var mı arkadaşlar vegaferon kabızlık yaptı diye doktora gittik o da bestiron önerdi bir haftadır falan kullanıyorum bugün okudum içindeki yazıyı 4-10 yaş kullanıma uygundur yazıyor bebeğime ağır gelmiş olabilir mi
Cagla87 Konu hakkında bilgisi olan yazabilir mi? Yeniden post açmak istemedim. Sizler ne yaptınız kızlar kullandınız mı? patayam Berra-fm
patayam Bizim doktorumuz da bestiron verdi. Bende ayni sizin gibi kullanıp kullanmama konusunda kararsizim. Bebegim 4,5 aylık 6kilo 750 gr. 7 damla verin dedi. Henüz başlamadım. Forumlarda okudum damlayı su ile karıştıranlar varmış. Ben işin icinden çıkamadım. Kullananlar yorumlarini yazarsa sevinirim.
Ayazefe16 Cagla87 nutrigen formix kullan hem bitkisel hemde yan etkisi yok, kan damlası kullandığımda değerler düşük çıkmıştı bu ay bunu kullandım maşallah değerleri çok iyi çıktı doktorumuz devam et dedi
Berra-fm Doktor bilgisinde suan kullanmıyorum ben çünkü uyku düzeni huyu suyu mahvoldu çocuğun doktor 9. Ayda kan alalım bı bakalım gerek olursa kullanırsın dedi. Bu arada o yazı hepsinde yaşarmış doktor söyledi damlasını biz ona göre ayarlıyoruz korkma dedi