Ahmetarasmom Açıkçası biraz merak ediyorum nasıl olacak sahurdu iftardı sanki yorucu geçer gibi geliyor bebekle 7 ay yedi günlük bu Arada
Mom987 Ahmetarasmom İlk ramazanda oruç tutmadım 2. de tuttum çok yorgunsam yiyip yatıyordum veya bekliyordum biraz uykusuz kalıyordum tabi. ☺️
Ranaa Ahmetarasmom benimde ilk ramazan olacak tam beş aylık olduk. Sutum yetecek mi yetmeyecek mi nasil geçecek merak ediyorum özellikle ilk gün ınş sorunsuz olur da tutarım hamileyken de tutamamistim zaten katlanmaz😊
sarilokumumm Ahmetarasmom midem senelerdir rahatsız çok zorlanarak tutuyorum şimdi sütüm düzenli beslenmeme rağmen baya az doyurucu değil ama alsın istiyorum 3 aylığız kazaya bırakabilirim bu Ramazan 😔
hickimse1 Ahmetarasmom ben ramazanın 1. Günü sabahın da doğum yaptım. İlk defa bir ramazanım hem iyi hem kötü(lohusalık) hem de yorucu geçmişti. Sizin ki yine 7 aylıkmış maşaAllah 🥰
Japonprenses Valla benim kızım 8 aylık ama oruç tutamicam bu sene de açken şekerim düşüyo cok sinirli oluyorum halim olmuyo normal zamnda bayılmıştım bile oruçluyken kazaya bırakıcam ama eşimle sahur iftar yapicam tabi
Japonprenses Ahmetarasmom tutma bacım bn kızıma elimde olmadan bagriyodum açken yok dedim sonra bana iyi gelmio açlık dogumdan sonra oldu bu bide öncesinde böyle degildim
Japonprenses Ahmetarasmom vallaa o zaman tutmicaz aşırı gergin ve sinirli patlamaya hazır bomba gibi oluyorum açken hic gerek yok oruc tutucam die birilerinin kalbini kırmaya kızıma bağırmaya
Anneogul29 Ahmetarasmom oğlum 1 hafta sonra 10 ayını dolduracak geçen ramazan hamileydim tutamadım hiç bu ramazan tutmayı dusnmunuyorum açken şekerim hemen düşer halsiz kalırım ama tutucam insAllah geçende tutmadım kazasını vermek zor olur benim için sonra
GoGirl Ahmetarasmom 7 oruc gecirdim 😅 ilk sene bende zor olur diye dusunmustum ama onun beslenmesi bakimi derken daha kolay oluyor zaman geciyor. Biz ama hic sahur yapmayiz su icip yatariz uykumu açmam yani o uyurkende aksam yemegini yaparim