Mom089 Kızlar arkadaşlarım video atmış az önce de denemişler Maskeyi su buharına tutunca içinden kurt gibi bişeyler çıkıyor Deneyen var mı Az sonra bende denicem ama midem kaldırmaz eğer doğruysa 🤢
SeverusSnape Mom089 inanmayın böyle şeylere lütfen. Parazitler gözle görülmez, hele telefon kamerasıyla hiç görülmez. Mikroskobik canlılar onlar :)
SeverusSnape Monaroka ajsjajsjajajsj buna inanırım işte, benim çantamın içindeki maskelerimin arasından da pişik kremi çıkmıştı.
Melooo Ay biride bana atmıs cıldırcam bunlar ne ya maskeden tiksindim yemin ederim maskeden o kıca şey nasıl çıksın nasıl görüntü o ya 🤦♀️
Mom089 SeverusSnape ne biliyim kıl kurdu gibi düşündüm 🤭 meraktan Çatlıcam Çayım Bi bitsin de kalan suyla gidip denicem 😂
SeverusSnape Mom089 aldıkları maske merdiven altı üretimiyse kol kıllarından karışmıştır araya ahshajsh beni güldürdü bu video, telefon kamerasıyla parazit gördüklerini zannetmeleri özellikle🥲😂
Tsksn-gns-27 Ben şimdi gittim denedim hiç bı halt çıkmadı valla yalan dolan ne çıkaracaklarını bilmiyorlar 🤔🤔