akkls Hanımlar alt dişlerin patlamasını bekliyorum. Üste baktım bu durumda üsttemi gelicek acaba anlayanlar yazabilir mi ?🦷
41esra akkls oy o kirpikleri yaradana kurban olurum 😍 üsttekiler baş göstermiş sanki ama damağın üstünde duruyor gibi diş değil mi acaba
ikizbabymom akkls diş bezesine benziyo emin olamadım ama öyle olsa bile korkulacak bişey değil kendiliğinden geçiyo tekrar.Bu arada kirpiklerine sevdalandım😍maşallah
antropologanne akkls Benim kiziminda bu sekilde hatta dahada belirgin. Dis bu ama 1 ayi gecti hala cikmadi, yarin kontrol var bakalim dr ne diyecek 😶
akkls ikizbabymom hmm hiç duymadım onu hayırlısı olsun bakalım. Bu arada teşekkür ederim yorumun için kirpiklerini benden almış 😃😃😃
ikizbabymom akkls benim yeğenimde oldu diş belirtilerinin hepsi vardı.O zaman bi maşallahta sana gelsin❤
Biscolataerkegim akkls Evet dişler çıkmadan önce bu şekilde kabarır ama daha zamanı var o şişlik aşağı kadar inecek sonra dişin çıktığı kısımda bir saydamlik göreceksin belli belirsiz
akkls Biscolataerkegim evet alt dişleride patlamadı gözüküyo ama alt damakta böyle olmamıştı farketmedim yada bilmiyorum
ikizbabymom akkls azılara gelince böyle demiycen🤧Ben de oğlumun ilk dişinde tüm gün salak salak güldüm şimdi biri azıyla birlikte iki dişi aynı anda çıkarıyo diğeri yan kesicileri ben böyle🤯🤯😂