Necla61 Kızlar başladınız mi temizliğe Nerden başlayacaksınız Nasıl ilerliceksiniz Hangi temizlik ürünleri favoriniz bu süreçte 🌸
Honeyboy Necla61 koltuk ve halıları beyaz sabun ve yumuşatıcı ile sildim dolapları çamaşır suyuyla sildim perdeleri yıkadım pencereler kaldı hava yağışlı oldğu için silmiycem bu haftada sanırım
Beyzazeynep Necla61 benim esim temizlik ve duzen takintili bize hergun temizlik her hafta bahar temizligi🤣
theAna Necla61 her yere oluyor. Favorim şuan o yüzden yazdım. Başlamadım ben de daha deterjan alıp başlayacağım. Halıdaki kahve lekesine ve mutfaktaki inatçı lekelere çok iyi geldi. 🤌🏻
Sevcanumutbora- @Necla61 ben başladım hem bahar temizliği hem de koronayı atlattık diye korona temizliği oluyor sirke ve çamaşır suyu favorilerim ☺️
theAna theAna beyaz sabunu rendeleyip 5lt kaynamış suya karıştırıp içine karbonat attım jel gibi oldu ertesi güne. Perdeleri bembeyaz yapıyor ve bir çok yerde kullanıyorum o da çok güzel, bir temizlik sayfasından öğrendim denemek isteseniz 🤣
Anneogul29 drn5410 bende ramazan sonrası yaparım diyorum ama geç kalır mıyım bilmiyorum temizliğin 3 4 gün sürüyor en fazla