Glcnaz Merhaba anneler 8 aylık bebeğin beslenme düzeni nasıl olmalı ? Gece 3 kez mama yiyor, çok fazla uyanıyor. Bu duruma nasıl bir çözüm uygulayabilirim
Eliftoprak44 Glcnaz oğlum 7ay 8günlük. Gece uyanıyor ama bir kez mama içiyor sadece.siz her uyandığında mama mı veriyorsunuz. Kaç kilo merak ettim bebeğiniz. Üç kez çok fazla. Üç aya kadar normal Üç kez. Ama sonrasında çok fazla.
Merve_96 Glcnaz canım 8 aylık bir bebek için gecede 3 beslenme biraz çok gibi artık daha uzun süre durabilicek seviyeye geldiler biz gecede 1 beslenme yapıyoruz belki hemen 1 değil ama 2 ye düşürebilirsin yavaş yavaş bu biraz alışkanlıktan kaynaklı yani her mama içiminde kaç cc veriyorsunuz acaba
Balkizinannesitugce Fazla değil bence normal 3 kez mana içmesi benimkide içiyor ama saat kaçta uykuya geçtiğine bağlı bu tabi ki kaç saat arayla uyanior
Glcnaz Balkizinannesitugce Balkizinannesitugce 20.30-21.00 arası akşam uykusuna geçiyor. Gece uyanması çok fazla sabah 6 ya kadar 3 kez istiyor
Hemsireanne-_ Eliftoprak44 haha bu yorum beni güldürdü benm bebegmde 7 ay 7 günlük gece 10 kere uyanuyor ve her seferinde emmek istiyor🤷🏻♀️ yani tabi mama verilince nasl oluyor bilmiyorumda emmek istiyor yani gece hic uyanmayn bebekler cok güxel evet ama malesef her bebis bir degil
Glcnaz Eliftoprak44 evet bende fazla olduğunu düşündüğüm için sormak istedim kilosu 8.600 gündüzleri anne sütü, geceleri formül mama veriyorum.
Glcnaz Merve_96 bilmiyorum ne yapacağımı inanın o kadar çok uyanıyor ki artık geceleri eşime veriyorum. 120 veya 150 Cc veriyor. Sabah 6 da ben alıp emziriyorum. Sanırım anne memesi istiyor öyle uyumak istiyor
Eliftoprak44 Hemsireanne-_ benim oğlumda uyanıyor gece. Sürekli uyumuyor. Ama mama birkez içiyor. Uyanıyor diye mama mı vermek gerekiyor. Ayrıca neye güldüğünüzüanlamadım
Glcnaz Hemsireanne-_ inanın aynı gündüzleri uyutamıyorum meme dışında başka hiçbir şekilde sanırım geceleri de meme de uyuyup uyanmak istiyor 😭
Eliftoprak44 Kilosu çok değil aslında. Normal. İçmek istiyorsa verin. Yada uyandığında mama vermeden uyutmaya çalışın. Uyumazsa verirsiniz. Artık uzun uyuması gerek çünkü
Hemsireanne-_ Eliftoprak44 yani genelde bebekler gece beslenmesi için uyanırlar yukarıdaki yorumda çok büyk bir genelleme yapmışsnız da ona güldüm😃
Eliftoprak44 Hemsireanne-_ uyanır bende uyanmaz demedim zaten. Uzun süre uyur dedim. İyi oku boşuna gülmüşsün. Benim oğlumda uyanıyor yazdım ayrıca. On kez yemek için uyanmıyor bir kez yiyor. Her uyandığında yemek için uyandığını düşündüğünüz için ben size güleyim bari
Hemsireanne-_ Eliftoprak44 😂 alttaki annelermizn yorumlarnı okumadnız sanırım siz mama veriyorsanız o iş başka olur ama emziren anneşer icn her uyandıgında beslenmek ister
Glcnaz Zehrabaysan buna nasıl bir çözül bulucaz inanın aynı durumdayız. Geceleri babaya verdim formül mama veriyor. Ben baktığım zaman da sürekli meme istiyor. Düzenimiz kalmadı😭