MerveToprakk Pnaronur17 Sabah peynir yumurta bebe bisküvisi bazen içine elma, öğlen mutlaka çorba, akşama doğru da muhallebi olabilir, meyve olabilir, sade yoğurt, bugün ev yapımı danone yaptım onu yedirdim☺
OncedenGurme Pnaronur17 kahvaltı peynir, zeytin, yumurta, ceviz, fındık, badem, ev yapımı bebe bisküvisi yiyor. Öğleden önce meyve yiyor. Öğlen sebze çorbası içiyor. Akşam üstü yoğurt yiyor. Yatmadan da tahıllı meyveli muhallebi yapıyorum
Benanneyimanne Pnaronur17 sabah ; yumurta sarısı bebe bıskuvısı yada yulaf lor avokado varsa muz yada patateslı yumurta tost makınedınde yanında lor avokado oglen meyvelı yoğurt( genelde kuru kayısı kabız olmaması ıcın) ıkındı; çorba yada püre ( yenı kıymaya basladık hergun vermeyı dusuyorum az az katarak) akşam: 3/1 kaşık mama ( hipp 5 tahıl)
adnan2 Pnaronur17 kilo aldıran tarif sabah kalktığımızda emziriyorum oynasın diye yere bırakıyorum hemen oglumun kahvaltısını hazırlıyorum 2yemek kasıgı ev yogurdu 1tatlı kasıgı un 1çay kasıgı tereyagı 1çay kasıgı köy çökelegi 1yumurta bunları çırpıyorum tüpe koyuyorum muhallebi gibi oluyor ardından çatalla çeyrek muz 1tatlı kasıgı labneyi eziyorum hazırladıgım karısıma ekliyorum ogluma yediriyorum sabah menümüz sormasında anne sütü ağlıyor uyuyup uyanıyo 2 gibi ev yapımı tarhana ve yoğurt veriyorum akşama kadar öyle geciyor arada yine yogurt veriyorum akşamda sebze çorbası yapıyorım içinde sogan sarımsak ıspanak bal kabagı karnınahar öyle yediriyorum gecede emziriyorum ardından biberon ucunu deldim biberona yogurt koyuyorum gecede hem emiyor hem yogurt yiyor dişeri saglam cıkar inşallah kilosu boyu maşaallahı var yoksa sadece anne sütüyle doymuyor cok uyanıyor
Asell2608 Pnaronur17 hiç emmiyosa belki ama ben emziriyorm da çok fazla emmiyo ama ben sabah ikindin bide akşam yediriyorum sadece ara ara da az az emiyo 3 öğün fazlamı veriyorm acaba die düşünüyordum şimdi siz böyle diyince de acaba aç mı bırakıyorm die düşündüm bak 😂
Masalimiz 7ay 9 günlüğüz anne sütü alıyor kahvaltı yumurta muz keçiboynuzu özü veriyorum öğlen herhangi bir püre veya meyveli yoğurt akşam da kemik suyuna sebze çorbaları saydıklarımın çok çok azını yiyiyor doymuyor mu sevmiyor mu bilmiyorum napıcam🙄
arkeologolcam Pnaronur17 Şuan iki öğün yiyor.Sabah kahvaltıda yumurta sarısı bazen haşlıyorum yumurtayı kendi yaptığım lor peynirin suyuyla eziyorum kuru olmasın diye bazen de tavada yapıyorum 1 çay kaşığı tereyağı ile yine kendi yaptığım lor peynirini kavuruyorum içine yumurta sarısını kırıyorum pişiriyorum.Salatalığın içini çay kaşığı ile çıkarıp çatalla eziyorum bebek zeytini aldım onu da çatalla eziyorum bide avokado eziyorum hepsini ayrı ayrı yediriyorum tatlarını alsın herbirinin diye.Öğleden sonra da çorba yapıyorum(bugün ıspanak çorbası yaptım)Akşam yatmadan 1 1.5saat önce de kaşık maması veriyorum bunlar dışında hep biberon maması veriyorum şuan.