Nik_mik_yok 11.5 aylık bebişim var ,2 gündür grip gibi. Ihlamur yaptım ama hiç bir şekilde içmiyor. Bardak ,biberon, kaşık, pipet herşeyi denedim ama yok kitliyor ağzını. Var mı yöntemleriniz 🖐
Faray Nik_mik_yok geçmiş olsun canım benimki de hiç içmedi, doktoru ıhlamur sonuçta tadı belli rezene yada papatya deneyin dedi, denedim onları da içmedi keskin tatlar sonuçta, kenarda bekleyeyim belki içiren olmuştur
snyck Nik_mik_yok icirmeyin uğraşmayın içmeyince içmiyor 😊onun faydası zaten direk icilmesinde benimki nane limon falanda sevmedi 2 yaşında öyle böyle geçiyor hastalıklar pekmezli su karadut suyu limonlu su falan onlarla idare ediyoruz
Mom077 Nik_mik_yok içine pekmezmi.koysan ki koyyonmu ? nida pipetli bardaktan içti için bişiy diyemiycem her seyi.pipetli bardaktan içiyo bas ucunda tutuyoz artık bardak kolik oldu 🤣🤣🤣 görmesi yeterli onu 🤭
Nik_mik_yok Faray içine bisküvi koyup ezsem de ,mama gibi yedirsem faydası olur mu acaba diyorum . Benimki su ve ayran dışında bisey içmiyor zaten 🥴
Bebekbaylar Nik_mik_yok ıhlamur değil sıvı ne verirsen hiç yok demezler çok şükür 😃darısı senin bebisine ki özellikle su tüketimleri hep fazlaydı benim çocukların o yüzden sıvıya meraklilar bayaaaa 😀😀😀
Honeyboy Nik_mik_yok benimki içiyo valla yeterki bardağı eline alsın bardak delisi özellikle cam bardak öyle bi sıkıntı yaşamadığım için bilemiycem
Nik_mik_yok askidaekmek yaa benimki de öyle. Dişler vardı bide grip oldu. Hiç bisey yediği yok, emmek bile istemiyo bazen😑
Dermanhisman123 Nik_mik_yok bende bu durumu suan yaşıyorum mama ile besleniyor mama yemiyor desem yeridir disleri de daha yeni geliyor doktora götürdüm dislerden dolayi böyle dedi ama icim rahat değil öksürüğü cok var sizin bebek nasil
askidaekmek Nik_mik_yok Allta bitane çıktı çok şükür çok az bişey hiç uyumuyo kız gece seninkide öylemi sürekli kalkiyo
Dermanhisman123 askidaekmek canim benim bebeğime pyle suan uykusuzluktan artık ben bayilicam birde cok ağlıyor geceleri
Nik_mik_yok snyck ay benimki onları da içmiyor. Sadece su ve ayran, başka biseyi asla kabul etmiyor 🥺